RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 11 Mys 2013 #11 yesim434 dediki: Şimdi face görüp paylaştım, hakikaten içerikte ne diyor ki? Okumalıyım ve yorumlamalıyım durum onu gösteriyor Genişletmek için tıklayın... Abla ne ettin sen ..şimdi bende sana demem mi sen kimden yanasın
yesim434 dediki: Şimdi face görüp paylaştım, hakikaten içerikte ne diyor ki? Okumalıyım ve yorumlamalıyım durum onu gösteriyor Genişletmek için tıklayın... Abla ne ettin sen ..şimdi bende sana demem mi sen kimden yanasın
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 11 Mys 2013 #12 Yorumsuz anlamadıysan özetliyim... Düşüncesiz bir erkek var ve karısı da ağzının payını vermiş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2013 #13 RUZG4R dediki: Abla ne ettin sen ..şimdi bende sana demem mi sen kimden yanasın Genişletmek için tıklayın... Ben bu konuyu imha edebilirim yarın okuyup
RUZG4R dediki: Abla ne ettin sen ..şimdi bende sana demem mi sen kimden yanasın Genişletmek için tıklayın... Ben bu konuyu imha edebilirim yarın okuyup
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Mys 2013 #14 YoRuMSuZ dediki: Ben bu konuyu imha edebilirim yarın okuyup Genişletmek için tıklayın... Sildiğin an kendini banla derim Yok öyle keyfi konu silmek Forum kurallarını uyalım lütfen
YoRuMSuZ dediki: Ben bu konuyu imha edebilirim yarın okuyup Genişletmek için tıklayın... Sildiğin an kendini banla derim Yok öyle keyfi konu silmek Forum kurallarını uyalım lütfen