CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Ags 2021 #1 Bugünkü sorumuz son derece basit bir örüntü sorusu, soru işareti yerine hangi sayı gelecek? 5, 1, 6, 7, 13, 20 ?
Bugünkü sorumuz son derece basit bir örüntü sorusu, soru işareti yerine hangi sayı gelecek? 5, 1, 6, 7, 13, 20 ?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Ags 2021 #11 CANISIKILANADAM dediki: Soruya mantığı ile birlikte yazmadığım için cevap kabul edildi Genişletmek için tıklayın... Yeni soru ne zaman, saati belli mi? Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Soruya mantığı ile birlikte yazmadığım için cevap kabul edildi Genişletmek için tıklayın... Yeni soru ne zaman, saati belli mi?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Ags 2021 #12 Polyanna dediki: Ablam benim yerime açıklamış teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Rica ederim canım, sen yan sayfadayken yerine yaptım hemen açıklamasını Upvote 0 Downvote
Polyanna dediki: Ablam benim yerime açıklamış teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... Rica ederim canım, sen yan sayfadayken yerine yaptım hemen açıklamasını
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Ags 2021 #13 GüLüCüKツ dediki: Yeni soru ne zaman, saati belli mi? Genişletmek için tıklayın... Evet birazdan geliyor Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: Yeni soru ne zaman, saati belli mi? Genişletmek için tıklayın... Evet birazdan geliyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Ags 2021 #14 iki dakka beklemeyin hemen cözün emi geldigimde bitiyor ya Upvote 0 Downvote