C CiMCiMe Usta 9 Ekm 2008 #1 Hala çok fazla derdin olduğunu mu düşünüyorsun……? Etrafına bak ve sahip oldukların için şükret. Biz şanslıyız, Mutlu olmak için ihtiyacımız olanından fazlasına sahibiz... alıntıdır!!! Düzenleyen yönetici: 1 Ekm 2017
Hala çok fazla derdin olduğunu mu düşünüyorsun……? Etrafına bak ve sahip oldukların için şükret. Biz şanslıyız, Mutlu olmak için ihtiyacımız olanından fazlasına sahibiz... alıntıdır!!!
sorumsuz Forum Onuru 9 Ekm 2008 #2 saol cimcim gerçektende dogru söylüyosun bizim her istedigimiz oluyo ama onların istedigi hiç birşey olmuyo elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerekiyo
saol cimcim gerçektende dogru söylüyosun bizim her istedigimiz oluyo ama onların istedigi hiç birşey olmuyo elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerekiyo
dağcı Üstat 9 Ekm 2008 #3 evet ya daha öncede görmüştüm kimileri bir dilim ekmek peşindeeyken kimileri mal mülk peşinde
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ekm 2008 #6 Bende okumuştum bunu bi yerde.. gerçekten çok anlamlı ve çok doğru... Sahip olduklarımızın kıymetini bilmeliyiz her zaman.
Bende okumuştum bunu bi yerde.. gerçekten çok anlamlı ve çok doğru... Sahip olduklarımızın kıymetini bilmeliyiz her zaman.
celiboon Üye 10 Ekm 2008 #7 Emeğine Sağlık... Çok güzel olmuş.Biz elimizdekini beğenmezken onların seçme şansı bile yok...Elimizdekinin kıymetini bilmemiz gerekir...
Emeğine Sağlık... Çok güzel olmuş.Biz elimizdekini beğenmezken onların seçme şansı bile yok...Elimizdekinin kıymetini bilmemiz gerekir...