Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör Pazar - 00:33 #22 Tatlı Cadı dediki: Çook tatlılar yaa harikasın @Asi Kız Genişletmek için tıklayın... Rica ederim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Pazar - 00:34 #23 Tatlı Cadı dediki: Çook tatlılar yaa harikasın @Asi Kız Genişletmek için tıklayın... Masallah hepimiz balina gibiyiz oysa ki biz cerezforum kizlari hepsi 90 /60 ,90 ))) @Tatlı Cadı hele gördünmü @YoRuMSuZ ve @yilmaz27 nereyede gidiyorlarsa )))) birinin elinde para digeri karizma ))
Tatlı Cadı dediki: Çook tatlılar yaa harikasın @Asi Kız Genişletmek için tıklayın... Masallah hepimiz balina gibiyiz oysa ki biz cerezforum kizlari hepsi 90 /60 ,90 ))) @Tatlı Cadı hele gördünmü @YoRuMSuZ ve @yilmaz27 nereyede gidiyorlarsa )))) birinin elinde para digeri karizma ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Pazar - 01:57 #24 Ben resimleri iyice inceledim sayın @YoRuMSuZ Para babası tam yakışmış
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye Pazar - 22:26 #27 Ahaha hem tatlı hem komikler ben baya Kibariye 'ymisim