CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 28 Ags 2011 #34 ıftarı yaptım bıraz uzanıyordum . Alkol almayalı 10 yıl oldu ne ıyı yapmısım
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 28 Ags 2011 #35 benimde 3 ay olmuştu canım sıkkın bu aksam yasak dinlemedim
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 28 Ags 2011 #37 bende bu yuzden sigarayi bırakamadım can sıkıntısı kotu ama hıcbırsey kendıne zarar vermene degmez kardesım
bende bu yuzden sigarayi bırakamadım can sıkıntısı kotu ama hıcbırsey kendıne zarar vermene degmez kardesım
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 28 Ags 2011 #38 cebur dediki: bende bu yuzden sigarayi bırakamadım can sıkıntısı kotu ama hıcbırsey kendıne zarar vermene degmez kardesım Genişletmek için tıklayın... İnsanoğlu bağlanmaktan korkar sigaraya alkole yada aşka bağlanmamak gerek hiçbirşeye
cebur dediki: bende bu yuzden sigarayi bırakamadım can sıkıntısı kotu ama hıcbırsey kendıne zarar vermene degmez kardesım Genişletmek için tıklayın... İnsanoğlu bağlanmaktan korkar sigaraya alkole yada aşka bağlanmamak gerek hiçbirşeye
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 28 Ags 2011 #40 aslında ınsan bagları ıle var bence hayata olan ınsana olan dogaya olan kısılere ,kurumlara.markalara.cıhazlara .forumlara boyle uzar gıder onemlı olan neye ve neden baglandıgını bılmek 2 sınınde cevabını bılmıyorsan hatalara baglanırsın .
aslında ınsan bagları ıle var bence hayata olan ınsana olan dogaya olan kısılere ,kurumlara.markalara.cıhazlara .forumlara boyle uzar gıder onemlı olan neye ve neden baglandıgını bılmek 2 sınınde cevabını bılmıyorsan hatalara baglanırsın .