arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Tem 2014 #911 Esr3 dediki: Allam yareppim beş saatlik uykum var onuda diline doladi Genişletmek için tıklayın... beş saat uyku ne dimek yahu ? 2 saat uyku neyine yetmeyo
Esr3 dediki: Allam yareppim beş saatlik uykum var onuda diline doladi Genişletmek için tıklayın... beş saat uyku ne dimek yahu ? 2 saat uyku neyine yetmeyo
Esr3 Özel Üye Özel üye 16 Tem 2014 #912 arz-ı hal dediki: beş saat uyku ne dimek yahu ? 2 saat uyku neyine yetmeyo Genişletmek için tıklayın... Sol gözüme bile yetmez ne diyon sen
arz-ı hal dediki: beş saat uyku ne dimek yahu ? 2 saat uyku neyine yetmeyo Genişletmek için tıklayın... Sol gözüme bile yetmez ne diyon sen
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Tem 2014 #913 Esr3 dediki: Sol gözüme bile yetmez ne diyon sen Genişletmek için tıklayın... sana diye diye bende uykucu oldum saatlerce uyusam gözüm yine yastıkta
Esr3 dediki: Sol gözüme bile yetmez ne diyon sen Genişletmek için tıklayın... sana diye diye bende uykucu oldum saatlerce uyusam gözüm yine yastıkta
Esr3 Özel Üye Özel üye 16 Tem 2014 #914 arz-ı hal dediki: sana diye diye bende uykucu oldum saatlerce uyusam gözüm yine yastıkta Genişletmek için tıklayın... Birsey yapmamakta insani yoruyor haklisin
arz-ı hal dediki: sana diye diye bende uykucu oldum saatlerce uyusam gözüm yine yastıkta Genişletmek için tıklayın... Birsey yapmamakta insani yoruyor haklisin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Tem 2014 #916 Esr3 dediki: Birsey yapmamakta insani yoruyor haklisin Genişletmek için tıklayın... sen kendisine bak
Esr3 dediki: Birsey yapmamakta insani yoruyor haklisin Genişletmek için tıklayın... sen kendisine bak