Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #1 aşağıdaki şifreli kelime sizce nedir? 4948-Ğ=?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Nsn 2022 #2 Hımm hımmmm çok güzel bir soruymuş arşivime hemen ekliyorum. Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Nsn 2022 #3 ipucu alabilirmiyim ben gicik aldim bu sorudan inat ettim bilmiyecegim Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #4 YoRuMSuZ dediki: Hımm hımmmm çok güzel bir soruymuş arşivime hemen ekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Bir de cevap vermeyi denesen hocam? Seni hiç göremiyoruz burada Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Hımm hımmmm çok güzel bir soruymuş arşivime hemen ekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Bir de cevap vermeyi denesen hocam? Seni hiç göremiyoruz burada
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #5 Soruda bir yanlışlık yapmışım. Kusura bakmayın. Düzenledim şu an. Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Nsn 2022 #6 Muşmula mi acep )) Upvote 2 Downvote Çözüm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Nsn 2022 #7 Bu konuda arşiv hazırlıyorum @Sentinus o yüzden baya bir detaylı arayış içindeyim çoğunu gördüm soruların, konuyla yakından ilgileniyorum ama arşiv hazırlamak için. Upvote 0 Downvote
Bu konuda arşiv hazırlıyorum @Sentinus o yüzden baya bir detaylı arayış içindeyim çoğunu gördüm soruların, konuyla yakından ilgileniyorum ama arşiv hazırlamak için.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Nsn 2022 #8 Sentinus dediki: Soruda bir yanlışlık yapmışım. Kusura bakmayın. Düzenledim şu an. Genişletmek için tıklayın... Ben soruyu çerçeve içine aldım bile sonraki -? işaretlerin hiç almadım. Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Soruda bir yanlışlık yapmışım. Kusura bakmayın. Düzenledim şu an. Genişletmek için tıklayın... Ben soruyu çerçeve içine aldım bile sonraki -? işaretlerin hiç almadım.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #9 yesim434 dediki: Muşmula acep )) Genişletmek için tıklayın... Evet bayağı hızlısın abla Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #10 YoRuMSuZ dediki: Ben soruyu çerçeve içine aldım bile sonraki -? işaretlerin hiç almadım. Genişletmek için tıklayın... 4948-Ğ Soru bu hocam. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Ben soruyu çerçeve içine aldım bile sonraki -? işaretlerin hiç almadım. Genişletmek için tıklayın... 4948-Ğ Soru bu hocam.