Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #1 aşağıdaki şifreli kelime sizce nedir? 4948-Ğ=?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Nsn 2022 #11 Bu hızlı cevabı @Asi Kız görmesin Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Nsn 2022 #12 Sentinus dediki: 4948-Ğ Soru bu hocam. Genişletmek için tıklayın... Tam da bunu hazırlamıştım Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #13 yesim434 dediki: Muşmula mi acep )) Genişletmek için tıklayın... Abla birde mantığını yaz bakalım sorunun Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Muşmula mi acep )) Genişletmek için tıklayın... Abla birde mantığını yaz bakalım sorunun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Nsn 2022 #14 biraz söyle bir aciklik getireyim konuya ) ben plakalardan yola ciktim ) 49 Muş plakasi 48 mugla nin plakasi ) birlestirince sorun cevapi ortaya cikti Upvote 0 Downvote
biraz söyle bir aciklik getireyim konuya ) ben plakalardan yola ciktim ) 49 Muş plakasi 48 mugla nin plakasi ) birlestirince sorun cevapi ortaya cikti
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 25 Nsn 2022 #15 yesim434 dediki: biraz söyle bir aciklik getireyim konuya ) ben plakalardan yola ciktim ) Genişletmek için tıklayın... 49= Muş 48= Muğla -ğ ve sonuç muşmula Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: biraz söyle bir aciklik getireyim konuya ) ben plakalardan yola ciktim ) Genişletmek için tıklayın... 49= Muş 48= Muğla -ğ ve sonuç muşmula
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Nsn 2022 #16 Cidden hızınıza yetişemiyorum Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Nsn 2022 #17 tebrikler @yesim434 Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Nsn 2022 #18 Asi Kız dediki: Cidden hızınıza yetişemiyorum Genişletmek için tıklayın... Hakikaten çok hızlı arkadaşlarımız ama yetişmek zor Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: Cidden hızınıza yetişemiyorum Genişletmek için tıklayın... Hakikaten çok hızlı arkadaşlarımız ama yetişmek zor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Nsn 2022 #19 @Sentinus özelime gel telefon numarami verecem bu soru cevap meselesini euro bazinda konusalim Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Nsn 2022 #20 Ben bundan 24.25 sene once soru cüzüm kanallari vardi oralarda cok oynardim hatta puan yapip birincilige )) zamanim cok olsa cok cevap veririm de ) Upvote 0 Downvote
Ben bundan 24.25 sene once soru cüzüm kanallari vardi oralarda cok oynardim hatta puan yapip birincilige )) zamanim cok olsa cok cevap veririm de )