Perastis Üye 17 Hzr 2015 #1,311 Annesinin ve babasının cebinden para çalmış huy olmuş büyünce oda arkadaşından çalmış.
Aşk -A'şk- Özel üye 20 Hzr 2015 #1,312 Perastis dediki: Annesinin ve babasının cebinden para çalmış huy olmuş büyünce oda arkadaşından çalmış. Genişletmek için tıklayın... Aaaa kiim külliyen yalan
Perastis dediki: Annesinin ve babasının cebinden para çalmış huy olmuş büyünce oda arkadaşından çalmış. Genişletmek için tıklayın... Aaaa kiim külliyen yalan
Aşk -A'şk- Özel üye 20 Hzr 2015 #1,313 Aşk dediki: Aaaa kiim külliyen yalan Genişletmek için tıklayın... Kalpli pijamaları varmış onları giymeden uyuyamazmış
Aşk dediki: Aaaa kiim külliyen yalan Genişletmek için tıklayın... Kalpli pijamaları varmış onları giymeden uyuyamazmış
Perastis Üye 21 Hzr 2015 #1,314 Aşk dediki: Kalpli pijamaları varmış onları giymeden uyuyamazmış Genişletmek için tıklayın... 15 yaşında olduğunu kimseye söylemeyip gece kulübüne girmeye çalışmış ama nafile.
Aşk dediki: Kalpli pijamaları varmış onları giymeden uyuyamazmış Genişletmek için tıklayın... 15 yaşında olduğunu kimseye söylemeyip gece kulübüne girmeye çalışmış ama nafile.
Aşk -A'şk- Özel üye 22 Hzr 2015 #1,316 nazenin dediki: Benim çercevemi o kırmış Genişletmek için tıklayın... Resimde olduğu gibi değilmiş filleri hiç sevmez, fil katliamı yaparmış
nazenin dediki: Benim çercevemi o kırmış Genişletmek için tıklayın... Resimde olduğu gibi değilmiş filleri hiç sevmez, fil katliamı yaparmış
Aşk -A'şk- Özel üye 22 Hzr 2015 #1,317 nazenin dediki: Benim çercevemi o kırmış Genişletmek için tıklayın... Resimde olduğu gibi değilmiş filleri hiç sevmez, fil katliamı yaparmış
nazenin dediki: Benim çercevemi o kırmış Genişletmek için tıklayın... Resimde olduğu gibi değilmiş filleri hiç sevmez, fil katliamı yaparmış
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Hzr 2015 #1,318 A aa kim inanır ki buna Karanlıktan korktuğundan lambası açık uyuyormus
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Hzr 2015 #1,319 komşunun tavuğuna taş atıp kanadını kırmışsın ..he debakim..