ahbeabi Uzman 24 Ags 2007 #413 Duygusalım Dediğine Bakmayın. Duygunun zerresi yok bu canide küçücük yavruları Toplayıp Zorla Dilencilik yaptırıp geçimini öyle sağlıyormuş. Çok Ağır Oldu Galiba
Duygusalım Dediğine Bakmayın. Duygunun zerresi yok bu canide küçücük yavruları Toplayıp Zorla Dilencilik yaptırıp geçimini öyle sağlıyormuş. Çok Ağır Oldu Galiba
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ags 2007 #414 Aaaaaa bu yakismadi benim askim öyle birsey yapmaz kendisi yapiyor askima iftira atiyor
Celal28- Forum Gururu 27 Ags 2007 #415 Walla Çok Çirkin Notünyada eşi Benzeri Yoktur O Benim Canımdır... BİTANESİNDEN BİTANESİNE
ahbeabi Uzman 27 Ags 2007 #416 yesim434 dediki: Aaaaaa bu yakismadi benim askim öyle birsey yapmaz kendisi yapiyor askima iftira atiyor Genişletmek için tıklayın... İyi En azından amaç dışına çıkmamışız. Üstteki Üye Maçlara Gidip Kale arkasından dışarıya çıkan topları çalarak satıyormuş
yesim434 dediki: Aaaaaa bu yakismadi benim askim öyle birsey yapmaz kendisi yapiyor askima iftira atiyor Genişletmek için tıklayın... İyi En azından amaç dışına çıkmamışız. Üstteki Üye Maçlara Gidip Kale arkasından dışarıya çıkan topları çalarak satıyormuş