YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Eyl 2008 #585 Gece saat 12 den sonra tavşan kız oluyormuş (Külkedisi'nin çağdaş versiyonu )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Eyl 2008 #587 CiMCiMe dediki: kendisi çok şişmanmış kapılardan sığamıyomuş Genişletmek için tıklayın... Bu iftira değilki doğru Kendisi de çok şişmanmış o yüzden dolmuşlarda 3 kişi parası ödüyormuş
CiMCiMe dediki: kendisi çok şişmanmış kapılardan sığamıyomuş Genişletmek için tıklayın... Bu iftira değilki doğru Kendisi de çok şişmanmış o yüzden dolmuşlarda 3 kişi parası ödüyormuş
C CiMCiMe Usta 14 Eyl 2008 #588 hadi ya desene attım tutuu burnu çok büyükmüş o yüzden takma adı pinokyoymuş(buda doğru deme sakın)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 14 Eyl 2008 #589 CiMCiMe dediki: hadi ya desene attım tutuu burnu çok büyükmüş o yüzden takma adı pinokyoymuş(buda doğru deme sakın) Genişletmek için tıklayın... Şişmanım ve karadenizliliğin doğal sonucu olarak burnum çok büyük. Memnununm burnumdan ancak yemek yerken bayağı bir zor oluyor Adım pinokyo deil ama Evlenip boşanmış
CiMCiMe dediki: hadi ya desene attım tutuu burnu çok büyükmüş o yüzden takma adı pinokyoymuş(buda doğru deme sakın) Genişletmek için tıklayın... Şişmanım ve karadenizliliğin doğal sonucu olarak burnum çok büyük. Memnununm burnumdan ancak yemek yerken bayağı bir zor oluyor Adım pinokyo deil ama Evlenip boşanmış