YounG_MaN Usta 25 Ock 2009 #671 hackerci değil hacker ım ama şuan durdurdum askere gidecem vukata gerek yok seni istemişler ama ben cem yılmazdan başkasıyla evlenmem demişsin
hackerci değil hacker ım ama şuan durdurdum askere gidecem vukata gerek yok seni istemişler ama ben cem yılmazdan başkasıyla evlenmem demişsin
YounG_MaN Usta 25 Ock 2009 #673 öggggg kusacaktım azda hiç ilgilenmem sen de ne kaçın kurasıymış da haberimiz yokmuş
YounG_MaN Usta 25 Ock 2009 #675 hayır hiç pes etmem sabaha kadar burdayım hatta sabah değil sen çıkana kadar Vazgeçilmezmişsin ne iş?
hayır hiç pes etmem sabaha kadar burdayım hatta sabah değil sen çıkana kadar Vazgeçilmezmişsin ne iş?
arzum Forum Tutkunu 25 Ock 2009 #678 sende karar ver cami hocasımısın bilgisayar tek.hacker cımısın??? yalancııııııııııııııııııııııııııııı
sende karar ver cami hocasımısın bilgisayar tek.hacker cımısın??? yalancııııııııııııııııııııııııııııı
YounG_MaN Usta 25 Ock 2009 #680 hayır imam hatip mezunuyum ve ben hiper aktif birisiyim her iki işide yaparım düzenbaz