çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Şbt 2009 #773 canı sıkıldıkça adam dövüyor gözlerimle şahit oldum geçen gün bir güvenlikçiyi dövmekten beter etti (fena)
canı sıkıldıkça adam dövüyor gözlerimle şahit oldum geçen gün bir güvenlikçiyi dövmekten beter etti (fena)
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Şbt 2009 #775 hayır ya istifa ettmiştim eskiden işten kovulmuş desen daha inandırıcı olurdu okul zaten yok mod. olmak için binanın en üsttünden bağırdı moderator olmak istiyorum diye
hayır ya istifa ettmiştim eskiden işten kovulmuş desen daha inandırıcı olurdu okul zaten yok mod. olmak için binanın en üsttünden bağırdı moderator olmak istiyorum diye
calactica Aktif 14 Şbt 2009 #779 herkeze dikkat tımarhaneden 2 dakika önce kaçtı hemde 5 kişiyi kendi elleriyle boğmuş önünüzdeki kişi hem katil hemde deli
herkeze dikkat tımarhaneden 2 dakika önce kaçtı hemde 5 kişiyi kendi elleriyle boğmuş önünüzdeki kişi hem katil hemde deli
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 14 Şbt 2009 #780 herkese iftira savuruyomuşş..asıllı bi seri katılmiş..