yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ock 2013 #51 mihrimah dediki: celine dion- parler a mon pere en sevdiğin söz? Genişletmek için tıklayın... burası karıştı yine alıntı yapın yavv ben kaybetmem beni kaybederler..sözü şiir yazarmısın
mihrimah dediki: celine dion- parler a mon pere en sevdiğin söz? Genişletmek için tıklayın... burası karıştı yine alıntı yapın yavv ben kaybetmem beni kaybederler..sözü şiir yazarmısın
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Ock 2013 #52 Hiç yazmadım Zaten şiiri de pek sevmem Hayattaki hayallerine kavuştuğuna inanıyor musun ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ock 2013 #53 Pek hayalleri olan biri değilim ama hedeflerim var ..Ulaştım mı hayır en çok sinirlendiğin şey ..?
mihrimah turquoise Özel üye 22 Ock 2013 #56 kahve! beyaz et mi kırmızı et mi balık mı(beyaz et oluyor ama )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ock 2013 #59 mihrimah dediki: orhan gencebay-beni böyle sev gözlük takıyor musun? Genişletmek için tıklayın... Hiç işim olmaz en son yediğin yemek?
mihrimah dediki: orhan gencebay-beni böyle sev gözlük takıyor musun? Genişletmek için tıklayın... Hiç işim olmaz en son yediğin yemek?