yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Ags 2024 #603 carmella dediki: Birkaç önceydi Karamsar mı yoksa iyimser biri misin ? Genişletmek için tıklayın... DarkMan dediki: 6 tane Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: Soru nerde? Bugun orada da yağmur yagdi mi? Genişletmek için tıklayın... sanirim yanlis anlamis @DarkMan yada baska bir bölümle karistirdi Carmella soru sormus benim yazdigimda paylasmamissim )) tel gelmisti evet dünden buyana çok yagdi Okul hazirliklari basladimi
carmella dediki: Birkaç önceydi Karamsar mı yoksa iyimser biri misin ? Genişletmek için tıklayın... DarkMan dediki: 6 tane Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: Soru nerde? Bugun orada da yağmur yagdi mi? Genişletmek için tıklayın... sanirim yanlis anlamis @DarkMan yada baska bir bölümle karistirdi Carmella soru sormus benim yazdigimda paylasmamissim )) tel gelmisti evet dünden buyana çok yagdi Okul hazirliklari basladimi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Ags 2024 #605 Yaptım En son gezdiğin yer neresi?
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 26 Ags 2024 #606 Başka bir şehir kastediliyor demi, İzmir En iyi yaptığın yemek ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Ags 2024 #607 En diye diyebilcek bişeyim yok Düğünlere gitmeyi sever misin?
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 26 Ags 2024 #608 Çok sevdiğim birinin düğünü ise evet. Evde misin, dışarıda mı ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ags 2024 #609 evdeyim öyleye kadar İş mi okul mu