SivriDil Üye 3 Ekm 2024 #683 Malesef henüz gitmedim ama doğayı ve temiz havayı seviyorum. Sizin için yaylada olmak nasıl bir duygu?
Malesef henüz gitmedim ama doğayı ve temiz havayı seviyorum. Sizin için yaylada olmak nasıl bir duygu?
Simurg 😉 Özel üye 6 Ekm 2024 #684 Arada bir gidilmesi gereken yer hatta günübirlik... İsmini seviyor musun?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Ekm 2024 #687 Maalesef yok Ama balıklarım var Türkiye’de yaşam şartlarından memmunmusun
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2024 #688 Kem küm diyorum buna ama oradayken memnundum yorgunluk dışında En sevdiğin şarkı ? Şu an dinleyebilirim önerilere açığım
Kem küm diyorum buna ama oradayken memnundum yorgunluk dışında En sevdiğin şarkı ? Şu an dinleyebilirim önerilere açığım
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 7 Ekm 2024 #689 Benim favori şarkım "Aşk-ı Virane" Sence dinlemeye değer mi?
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2024 #690 Asi Kız dediki: Benim favori şarkım "Aşk-ı Virane" Sence dinlemeye değer mi? Genişletmek için tıklayın... Hemen açıyorum ve sonra bu mesaja ek yapıcam Rafet El Roman'ı severim şarkısı da gayet güzelmiş Yarın neler yapacaksın alttaki ?
Asi Kız dediki: Benim favori şarkım "Aşk-ı Virane" Sence dinlemeye değer mi? Genişletmek için tıklayın... Hemen açıyorum ve sonra bu mesaja ek yapıcam Rafet El Roman'ı severim şarkısı da gayet güzelmiş Yarın neler yapacaksın alttaki ?