GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Arl 2012 #12 Ben bende değilim, değilim gülüm Ilgıt ılgıt eser, sana bu gönlüm
felsefe_mi ...!... Özel üye 5 Arl 2012 #13 Ah gönlüm kırık ayna Başım alıp nere gideyim Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri neyleyim? Hızımı alamadım sanırım biraz
Ah gönlüm kırık ayna Başım alıp nere gideyim Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri neyleyim? Hızımı alamadım sanırım biraz
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Arl 2012 #14 Neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 5 Arl 2012 #16 Pek de yakışmış birbirine Kara kaş çatılır mı Bala tuz katılır mı Bende bu sevda varken Yalınız yatılır mı
Pek de yakışmış birbirine Kara kaş çatılır mı Bala tuz katılır mı Bende bu sevda varken Yalınız yatılır mı
OBir MEB Özel üye 12 Ksm 2015 #17 Sözcüğün "birbirine" olduğunu varsayıp ekliyorum şarkı sözlerini. Emirdağı birbirine ulalı Altın yüzük parmağına dolalı Fadimem dolalı Burnun mu büyüdü gelin olalı Kız iken ben seven oğlanım Saran ben oldum gel allı gelin. Yeni sözcük: dere
Sözcüğün "birbirine" olduğunu varsayıp ekliyorum şarkı sözlerini. Emirdağı birbirine ulalı Altın yüzük parmağına dolalı Fadimem dolalı Burnun mu büyüdü gelin olalı Kız iken ben seven oğlanım Saran ben oldum gel allı gelin. Yeni sözcük: dere
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 12 Ksm 2015 #18 Uzulerek söyleyeceğim bu şarkıyı. .. bin dereden su getirsem arinamazsin. .........keeessstiiik Yeni kelime kral
Uzulerek söyleyeceğim bu şarkıyı. .. bin dereden su getirsem arinamazsin. .........keeessstiiik Yeni kelime kral
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Ksm 2015 #19 kralı gelse alamazlar seni kralı gelse sevdiğim kralı gelse bırakmam ben seni sultanısın kalbimin Örgü
kralı gelse alamazlar seni kralı gelse sevdiğim kralı gelse bırakmam ben seni sultanısın kalbimin Örgü
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 14 Ksm 2015 #20 bu kadeh senin şerefine emmeoğlu bu türküyü bir daha çal yine çal kanatlı kapının demir sürgüsü belik belik saçlarının örgüsü... yeni kelime TURNA
bu kadeh senin şerefine emmeoğlu bu türküyü bir daha çal yine çal kanatlı kapının demir sürgüsü belik belik saçlarının örgüsü... yeni kelime TURNA