Biraz Kızıl Biraz Mavi Seçmeler :)

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
Rakının kokusu sana acı geliyorsa,
Senin rakı içecek kadar acın yok demektir..

”Alkolü bırakıyorum. Şerefine içecek insan kalmadı.”

Arkamdan konuşmaya devam et.
Çünkü karşıma çıkacak kadar büyük değilsin.

- Che Guevara

Kadın ve Şarap
Bir kadını anlamak,bir şarabı tatmak gibidir...
Dünüyle, bugünüyle ve yarınıyla .Sizde bıraktığı, bırakacağı tatları sevmek, Yeniden onu içebilmek arzusuyla yanıp tutuşmak gibidir....
Sarhoşun hep bir bahanesi vardır içmek için. O hüzünlense de içer, sevinse de...
Ama...
Aşığın bahanesi olmaz. Amacı mutlu olmaktır sevdiği ile...
Öyleyse değer vereceksiniz sevdiğiniz kadına..
Yüreğine dokunacaksınız, saçına dokunmadan önce.
Ve kadın Işığıyla, neşesiyle, kahkahasıyla başınızı döndürebiliyorsa.
Gözleri ile gözlerinizi okuyabiliyorsa. Sevincinizi hüznünüzü paylaşabiliyorsa.
İşte o kadın sizin ŞARABINIZDIR....

Acılarımı ve mutluluklarımı yükledim küçük bir kayığa,
Merak etme yalnız değilim hayallerim yanı başımda,
Seni kaybettiğim gün adını bilmediğim bir limanda,
Geri dönmemek üzere açıldım artık çok uzaklara.

*Sol' umun en rahat yerine bağdaş kuran adam varlığına "elhamdürüllah"

*Nasıl tezatlıktır ki "Edebiyat Yapma" Diyen adamla edebiyatıma ilham olan adam aynı olsun..

*Sevdanın tarifini sorsalar bana; Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi.. Az kalsın ölüyormuşum gibi...

*Öyle bir sevda ki bu atılmıyor satılmıyor anlatılmıyor.. Yaşadığımla kalıyorum içimde...

*Sek olmalı aşk dediğin yalanla içmeyeceksin. Yanına kavun gibi tatlı sözler koyacaksın. Sarhoş olmayacaksın ayık olacaksın. Neyine senin zil zurna. Bileceksin sevmeyi yanaklarını hissetmeyene kadar seveceksin..

* Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım var...

*Sen benim gözümün daldığı yüreğimin ve aklımın kaldığı tek gerçeksin. Nerede olursan ol sen bende cansın...

Bir şehit bir gazi türküsüdür gidiyor vatan uğruna desen! değil allah yoluna desen değil.. ölen çocuklarımız kimlerin uğruna şehit belli değil.. Hangi vicdan arkalarından "Vatan Sağolsun" der.. Satılık ülkemin satılık katillerinin kurbanları için...

Geri