P Papatya V.I.P V.I.P 6 Mys 2016 #51 Anlayamam. Anlatması lazım. Yanlış anlamak istemem bunlar vahim konular. Hak hukuk gönül meselesi yani. ayıp günah.
Anlayamam. Anlatması lazım. Yanlış anlamak istemem bunlar vahim konular. Hak hukuk gönül meselesi yani. ayıp günah.
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 9 Hzr 2016 #53 göz teması kurması yeterli benden hoşlandığını anlamam için ah ah o bakışlar senin görüş açına gelecek şekilde karşına oturmalar. sürekli sana bakması kafayı çevirip daha bir sürü şey tabi bazı çetin cevizlerde çıkıyor ama geneli böyle
göz teması kurması yeterli benden hoşlandığını anlamam için ah ah o bakışlar senin görüş açına gelecek şekilde karşına oturmalar. sürekli sana bakması kafayı çevirip daha bir sürü şey tabi bazı çetin cevizlerde çıkıyor ama geneli böyle
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Hzr 2016 #54 Papatya dediki: Anlayamam. Anlatması lazım. Yanlış anlamak istemem bunlar vahim konular. Hak hukuk gönül meselesi yani. ayıp günah. Genişletmek için tıklayın... Hala aynı şeyi düşünüyorum.
Papatya dediki: Anlayamam. Anlatması lazım. Yanlış anlamak istemem bunlar vahim konular. Hak hukuk gönül meselesi yani. ayıp günah. Genişletmek için tıklayın... Hala aynı şeyi düşünüyorum.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 9 Hzr 2016 #55 kullandigi cumleler samimiyetini artiriyorsa anlarim kesindir..
EsRaRenGiz . Özel üye 9 Hzr 2016 #56 Papatya dediki: Anlayamam. Anlatması lazım. Yanlış anlamak istemem bunlar vahim konular. Hak hukuk gönül meselesi yani. ayıp günah. Genişletmek için tıklayın... Peki ya anlatmaya çekiniyorsa, anlattıktan sonra istediği cevabı almassa, karşı taraf birşey hissetmiyorsa..Bunlarda vahim konular ^^
Papatya dediki: Anlayamam. Anlatması lazım. Yanlış anlamak istemem bunlar vahim konular. Hak hukuk gönül meselesi yani. ayıp günah. Genişletmek için tıklayın... Peki ya anlatmaya çekiniyorsa, anlattıktan sonra istediği cevabı almassa, karşı taraf birşey hissetmiyorsa..Bunlarda vahim konular ^^
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Hzr 2016 #57 EsRaRenGiz dediki: Peki ya anlatmaya çekiniyorsa, anlattıktan sonra istediği cevabı almassa, karşı taraf birşey hissetmiyorsa..Bunlarda vahim konular ^^ Genişletmek için tıklayın... Peki genç adam öyle olsun.
EsRaRenGiz dediki: Peki ya anlatmaya çekiniyorsa, anlattıktan sonra istediği cevabı almassa, karşı taraf birşey hissetmiyorsa..Bunlarda vahim konular ^^ Genişletmek için tıklayın... Peki genç adam öyle olsun.
EsRaRenGiz . Özel üye 9 Hzr 2016 #58 Papatya dediki: Peki genç adam öyle olsun. Genişletmek için tıklayın... Ne yani bu kadar kolaymı oldu ^^ Tüh tartışmaya felan gireriz diye düşünmüştüm bende
Papatya dediki: Peki genç adam öyle olsun. Genişletmek için tıklayın... Ne yani bu kadar kolaymı oldu ^^ Tüh tartışmaya felan gireriz diye düşünmüştüm bende
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Hzr 2016 #59 EsRaRenGiz dediki: Ne yani bu kadar kolaymı oldu ^^ Tüh tartışmaya felan gireriz diye düşünmüştüm bende Genişletmek için tıklayın... Tabi ki kolay. Ne diye tartışalım canım sende. sevmem ben öyle şeyleri.
EsRaRenGiz dediki: Ne yani bu kadar kolaymı oldu ^^ Tüh tartışmaya felan gireriz diye düşünmüştüm bende Genişletmek için tıklayın... Tabi ki kolay. Ne diye tartışalım canım sende. sevmem ben öyle şeyleri.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Hzr 2016 #60 Bu konuda zayıfımdır sözlü söylemesi lazım yoksa istediği kadar kaşı gözü oynasın. ..