• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

BÖcek Fobisi

Saol haziran güzel bir tartışma olmuş.

Çok hazin bir durumdur bu erkekler için.Kadınlar fareden acayip derecede korkarlar ama erkekler onlara göre fare kovucudur bir nebze.Peki ya erkeklerde tiksiniyolarsa ne olacak.Bİzler o kadar bencl yaratıklarmıyız ki direk koruyucu kurtarıcı olarak zoraki baskıyla erkekleri bu işi yapmaya mecbur koşuyoruz.

Çok şükür örümcek haricinde hiç bir hayvandan korkmam.Neden zorla bu baskıyı oluşturmaya çalıştığımızda tam bir muamma.

Acaba erkekler aynı işi kadınlara yapsalarda ne olurdu.Ben eminim koskoca adamsın kalıbından utan moduna girerdik herhalde.

Ama söz konusu kadın olunca malesef tüm olay şeklini değiştirmek zorunda kalıyor.

Ben öyle böyle korkmam.. Uzaktan bile görünce fırlarım yerimden.. Öldürmesi de igrenc ıyykk öldürülürken bile eziyete devam ediyo ki pis böcükler.. çıtırrrk diye ses cıktıgı anda dişlerin kenetlenmiyo mu?? dünya başına yıkılmıyo mu?? içinden trenler geçmiyo mu??:D
bir de leşini kaldırma operasyonu var ???:D
naaşı kim kaldırıcak , kalan izi kim silicek , ceset nereye atılıcak ?? :D

Böcek, örümcek, kanatlı kanatsız, hatta ayak sayısı bile önemsiz bütün hayvanlardan korktuğum için konu hakkında fazla detaya girmeme gerek kalmamıştır sanırım :)

Ben öyle böyle korkmam.. Uzaktan bile görünce fırlarım yerimden.. Öldürmesi de igrenc ıyykk öldürülürken bile eziyete devam ediyo ki pis böcükler.. çıtırrrk diye ses cıktıgı anda dişlerin kenetlenmiyo mu?? dünya başına yıkılmıyo mu?? içinden trenler geçmiyo mu??:D
bir de leşini kaldırma operasyonu var ???:D
naaşı kim kaldırıcak , kalan izi kim silicek , ceset nereye atılıcak ?? :D

İtiraf etmeliyimki bana herkes erkek olmalıymışsın derler.:D
Buralarda bir böcek evlere girer bazen uçan cinsten çok rahat elime alıp atarım onu dışarı.Dediğim gibi sadece araknafobya var bende ama oda aşırı değil biraz içimi ürpertir o kadarcık.Naaş meselesine gelince bir peçeteyle ve sonrasında suyla temizlemeyle iş hallolacaktır sanırım.Yazıktır erkeklerede bu kadar yüklenmeyin canım :D:D:D:

Korkum ayak sayısından daha çok, böceğin irilik ve çevikliğine göre değişen bir durum ama yapılması gereken her ne ise yapmak hususunda bir kurtarıcıya ihtiyacım olmadı :)

Şimdiye kadar böcek öldürme ve naaş temizleme işleriyle babam ilgilenmişti, bundan sonra görevi eşime devrediyorum :) Evimden böcek çıktı diye taşınmayı düşündüm o kadar yani, benim durumum vahim :D

ya size houdini örümceğimden bahsetmiş miydim ??:D
bir gece masamda oturmuş çalışıyorum.. bi baktım masada pıtır pıtır yürüyo örümceğin biri..
su bardağım vardı , hemen aldım kapadım üstüne
baya bir iki saat ugraştım bunla ben..
sonra karşılıklı sigara tellendirdik ( ben sigaradan bir nefes cekip bardagın içine üflemek sureti ile ortak ettim vecihi'yi zehrime )
evet . vecihi .. isim bile koymuştum nanköre... sigaramı , vaktimi bile paylaşmıştım...
gece yattıgımda bardagın içindeydi..
sabah bi kalktım .. YOK ?
bildiğin sırra kadem basmış..
büyük ihtimalle benden evvelki sahibi büyük illuzyon ustası Houdini idi..
eleman ters kapaklanmış cam bardaktan kaçtı
hala sırrını çözemedik iyi mi ??:D
pisliğinin haricinde nankör oluyo bu böcekler bi de...
alçak vecihi !!:D:D

bkz. mazi içimde bir yaradır....
:D

Valla Bana kalırsa, bacaklı bacaksız, yılan, çiyan, akrep hiç bir şey farketmez; zerre kadar korkmam hiçbirinden,
ama fareden korktuğum kadar da hiç bir şeyden korkmam:D ismi bile telafuz edildiğinde tüylerim diken diken oluyor.:( ııyyyyk:D

sevimlidir ya o kadar da korkma. aç değilse korkmayacaksın ama aç olmadığını nereden anlayacam dersen anlatması uzun olur....

Geri