• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

BÖcek Fobisi

böcekten korkmam:cool: ama görünce yerimden fırlarım:eek: nedenmiiiii :confused: böcek görünce kaşıntı başlıyor bende:mad: kanımca böcekler uyuz varlıklar:D kaşınma sebebim:heybana onlardan uyuzluk bulaşıyor anlayacağınız:D uyuz böcekler;V ama herzaman bi kurtarıcım vardır:P yoksada bulurum;U

Böceğin her türlüsünden fena korkarım ve midem bulanır üstümde geziyomuş gibi olurum bakmaya tahammül edemem.bunun dışında köpekten korkarım:D birde kediye alerjim vardır uzaktan sevimlide elimi süremem:)

Bu olay bayanlarda bir tür alışkanlık mıdır nedir anlayamadım. Acaba diyorum hani erkekler cesaretle özdeşleşştirilmişya hep, kadınlar da bu zaaflarını bildiklerinden zarf atıp istediklerin iyaptırmak için bir tür oyun mu oymuyorlar :) Fareden kork arabayı al, fareden kork konken partisine izni kopar :)

Bu olay bayanlarda bir tür alışkanlık mıdır nedir anlayamadım. Acaba diyorum hani erkekler cesaretle özdeşştirilmişya hep, kadınlar da bu zaaflarını bildiklerinden zarf atıp istediklerin iyaptırmak için bir tür oyun mu oymuyorlar :) Fareden kork arabayı al, fareden kork konken partisine izni kopar :)

hym cok ilginc ve değişik bir yaklasım olmakla beraber o minik kaygan 8 bacaklı yaratıgı getirip üstüne bıraktıgım zaman emin ol sen de ne istersem yaparsın:D

enteresan ilginççç allaalla garip çok değişik şaşkınım Yorumsuz ayrı bir yaklaşımm Haziran ayrı bir yaklaşım kaldım yani :D yaklaşımda bulunamıyorum :D

Geri