Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #11 yilmaz27 dediki: bu öküzler agir öyle 5-10 nefeste cikmazlar Genişletmek için tıklayın... Dimi ya kaç nefeste çıkarlar hocam
yilmaz27 dediki: bu öküzler agir öyle 5-10 nefeste cikmazlar Genişletmek için tıklayın... Dimi ya kaç nefeste çıkarlar hocam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2022 #12 Enda dediki: Dimi ya kaç nefeste çıkarlar hocam Genişletmek için tıklayın... üfürükcüye git üfürükcüye bol bol para ver cikarlar
Enda dediki: Dimi ya kaç nefeste çıkarlar hocam Genişletmek için tıklayın... üfürükcüye git üfürükcüye bol bol para ver cikarlar
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #13 yilmaz27 dediki: üfürükcüye git üfürükcüye bol bol para ver cikarlar Genişletmek için tıklayın... Onu da yapmam şahsen
yilmaz27 dediki: üfürükcüye git üfürükcüye bol bol para ver cikarlar Genişletmek için tıklayın... Onu da yapmam şahsen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Mys 2022 #15 Yaf bir öküz nelere maal oldu ne öküz imis sen böyle bayagida YAKISIKLI ama
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #16 yesim434 dediki: Yaf bir öküz nelere maal oldu ne öküz imis bu böyle bu öküzmü oturan Genişletmek için tıklayın... Benim ki bundan da şişko
yesim434 dediki: Yaf bir öküz nelere maal oldu ne öküz imis bu böyle bu öküzmü oturan Genişletmek için tıklayın... Benim ki bundan da şişko
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Mys 2022 #17 yesim434 dediki: Yaf bir öküz nelere maal oldu ne öküz imis sen böyle bayagida YAKISIKLI ama Genişletmek için tıklayın... Hahahahaha
yesim434 dediki: Yaf bir öküz nelere maal oldu ne öküz imis sen böyle bayagida YAKISIKLI ama Genişletmek için tıklayın... Hahahahaha
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2022 #19 ‘Sebepsiz can sıkıntısının ardında ya yapmayı ertelediğin bir iş ya da yaşamayı ertelediğin bir duygu vardır.’ “Ruh ve beden zamanında alamadığı her şey için alacaklı gibi insanın kapısına dayanır. Benim sıkıntı boşuna değilmiş arkadaş zaten normal bir şey de değildi bir hafta süründürdü
‘Sebepsiz can sıkıntısının ardında ya yapmayı ertelediğin bir iş ya da yaşamayı ertelediğin bir duygu vardır.’ “Ruh ve beden zamanında alamadığı her şey için alacaklı gibi insanın kapısına dayanır. Benim sıkıntı boşuna değilmiş arkadaş zaten normal bir şey de değildi bir hafta süründürdü