Tuba ♕ Özel üye 17 Ekm 2012 #11 YoRuMSuZ dediki: Biri bu tasarımcıları durdursun Genişletmek için tıklayın... durmazlarsa daha neler çıkacak demiteşekkürler adminim
YoRuMSuZ dediki: Biri bu tasarımcıları durdursun Genişletmek için tıklayın... durmazlarsa daha neler çıkacak demiteşekkürler adminim
Tuba ♕ Özel üye 17 Ekm 2012 #12 Çağlayağmur dediki: Cok abartılı Genişletmek için tıklayın... ama hoş görünüyorlar be ablateşekkürler
Çağlayağmur dediki: Cok abartılı Genişletmek için tıklayın... ama hoş görünüyorlar be ablateşekkürler
Tuba ♕ Özel üye 17 Ekm 2012 #13 Suskun dediki: bu çok hoş ,tüm modeller düz renk mutfaklara hareket katarlar. yeniliklere açık olmak lazım Genişletmek için tıklayın... renkli hayatı sevenler için birebirteşekkürler ablacım
Suskun dediki: bu çok hoş ,tüm modeller düz renk mutfaklara hareket katarlar. yeniliklere açık olmak lazım Genişletmek için tıklayın... renkli hayatı sevenler için birebirteşekkürler ablacım
Suskun V.I.P V.I.P 17 Ekm 2012 #14 evde klasik renkleri sevmiyorum ,canlı renkler günün yorgunluğuna ilaç gibi
Tuba ♕ Özel üye 17 Ekm 2012 #15 Suskun dediki: evde klasik renkleri sevmiyorum ,canlı renkler günün yorgunluğuna ilaç gibi Genişletmek için tıklayın... evet insanın ruhunu dinlendiriyor
Suskun dediki: evde klasik renkleri sevmiyorum ,canlı renkler günün yorgunluğuna ilaç gibi Genişletmek için tıklayın... evet insanın ruhunu dinlendiriyor
-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Ekm 2012 #16 ben klasik bi insanım klasiklerden yanayım... tekdüzelik hoşuma gidiyor
Tuba ♕ Özel üye 17 Ekm 2012 #17 -araz- dediki: ben klasik bi insanım klasiklerden yanayım... tekdüzelik hoşuma gidiyor Genişletmek için tıklayın... herkez onu ne mutlu ediyorsa nerde huzurlu oluyorsa onu yapması lazım zatenteşekkürler arazcım
-araz- dediki: ben klasik bi insanım klasiklerden yanayım... tekdüzelik hoşuma gidiyor Genişletmek için tıklayın... herkez onu ne mutlu ediyorsa nerde huzurlu oluyorsa onu yapması lazım zatenteşekkürler arazcım