aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 4 Ags 2013 #21 1 ayda 24 kişi ne diyeyim beceri işi 1 tane yeter diye bakıyorum ama =)
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #22 ıyı etmıssın bende yaptım zamanında ama 1 kısıydı ve yakın dostuydu boynuz acısı daha fazla olmustur zannımca
ıyı etmıssın bende yaptım zamanında ama 1 kısıydı ve yakın dostuydu boynuz acısı daha fazla olmustur zannımca
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Tem 2021 #26 Aradan bayağı uzun zaman geçmiş Bence şimdi pişmansın
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Tem 2021 #27 KaderKatibi dediki: Aradan bayağı uzun zaman geçmiş Bence şimdi pişmansın Genişletmek için tıklayın... Ah abim ah nerden buldun bu konuyu ya
KaderKatibi dediki: Aradan bayağı uzun zaman geçmiş Bence şimdi pişmansın Genişletmek için tıklayın... Ah abim ah nerden buldun bu konuyu ya
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Tem 2021 #29 Lelis dediki: Ah abim ah nerden buldun bu konuyu ya Genişletmek için tıklayın... Bulurum ben Forumu altüst ediyorum hele daha güneş yüzü görmemiş ne konular var içim elvermiyor kaybolmalarına.
Lelis dediki: Ah abim ah nerden buldun bu konuyu ya Genişletmek için tıklayın... Bulurum ben Forumu altüst ediyorum hele daha güneş yüzü görmemiş ne konular var içim elvermiyor kaybolmalarına.
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Tem 2021 #30 KaderKatibi dediki: Bulurum ben Forumu altüst ediyorum hele daha güneş yüzü görmemiş ne konular var içim elvermiyor kaybolmalarına. Genişletmek için tıklayın... Ya konuya gelince kuyruk acısıyla yapmış bunu aldatma sayısı cok fazla olsa da yapana değil yaptırana bakacaksın demişler
KaderKatibi dediki: Bulurum ben Forumu altüst ediyorum hele daha güneş yüzü görmemiş ne konular var içim elvermiyor kaybolmalarına. Genişletmek için tıklayın... Ya konuya gelince kuyruk acısıyla yapmış bunu aldatma sayısı cok fazla olsa da yapana değil yaptırana bakacaksın demişler