Suskun V.I.P V.I.P 17 Ags 2011 #11 Erkek aslanın tembel olduğunu biliyorum .Bu güne kadar aslan oğlum diye boşuna sevmişler erkek çocukları Bence hanımı fena kızdırmış hatta çıldırtmış
Erkek aslanın tembel olduğunu biliyorum .Bu güne kadar aslan oğlum diye boşuna sevmişler erkek çocukları Bence hanımı fena kızdırmış hatta çıldırtmış
jeriko Özel Üye Özel üye 17 Ags 2011 #12 Kadın haklı pardon dişi haklı o kadar emek ver avla işe yaramaz, beş para etmez herifin biri gelsin avına konmaya çalışsın.
Kadın haklı pardon dişi haklı o kadar emek ver avla işe yaramaz, beş para etmez herifin biri gelsin avına konmaya çalışsın.
Suskun V.I.P V.I.P 17 Ags 2011 #13 Tabiiki önce yavrular sonra ben sen bekle bakiim azcık öle hazır nerdeeee.İlahi adalet öle emretmiş senmisin karşı çıkan
Tabiiki önce yavrular sonra ben sen bekle bakiim azcık öle hazır nerdeeee.İlahi adalet öle emretmiş senmisin karşı çıkan
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 20 Ags 2011 #16 tam olarak olanı söyleyeyim 1 aslan : lan nusret askerden geldin demek manyak seni 2 aslan : la nasıl bitti ben bile anlamadım yehoo sarılalım
tam olarak olanı söyleyeyim 1 aslan : lan nusret askerden geldin demek manyak seni 2 aslan : la nasıl bitti ben bile anlamadım yehoo sarılalım