KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Şbt 2015 #11 Sentinus dediki: dün akşamda bugün de baktım resim Sarı - Beyaz gözüküyor hep Genişletmek için tıklayın... Bilgisayardan bakıyorsan telefondan bak..telefondan bakıyorsan bilgisayardan bak...değişir..gerçi ben telden bakarken bile farklı farklı görüyorum
Sentinus dediki: dün akşamda bugün de baktım resim Sarı - Beyaz gözüküyor hep Genişletmek için tıklayın... Bilgisayardan bakıyorsan telefondan bak..telefondan bakıyorsan bilgisayardan bak...değişir..gerçi ben telden bakarken bile farklı farklı görüyorum
Aşk -A'şk- Özel üye 1 Mrt 2015 #13 dderya dediki: aaaaa... bildiriminle beraber konuya tekrar girdim ve şu anda elbise mavi görünüyor sen de bi bakar mısın Adacım Genişletmek için tıklayın... Aa aynen :O haberde gördüm renk oynaması mi ne varmis :-o
dderya dediki: aaaaa... bildiriminle beraber konuya tekrar girdim ve şu anda elbise mavi görünüyor sen de bi bakar mısın Adacım Genişletmek için tıklayın... Aa aynen :O haberde gördüm renk oynaması mi ne varmis :-o
Aşk -A'şk- Özel üye 1 Mrt 2015 #14 KıRMıZı dediki: Bilgisayardan bakıyorsan telefondan bak..telefondan bakıyorsan bilgisayardan bak...değişir..gerçi ben telden bakarken bile farklı farklı görüyorum Genişletmek için tıklayın... Ben şimdi telden giriyorum mavi görünüyor bilgisayardan girince farklıydı :-o
KıRMıZı dediki: Bilgisayardan bakıyorsan telefondan bak..telefondan bakıyorsan bilgisayardan bak...değişir..gerçi ben telden bakarken bile farklı farklı görüyorum Genişletmek için tıklayın... Ben şimdi telden giriyorum mavi görünüyor bilgisayardan girince farklıydı :-o
Aşk -A'şk- Özel üye 1 Mrt 2015 #15 dderya dediki: aaaaa... bildiriminle beraber konuya tekrar girdim ve şu anda elbise mavi görünüyor sen de bi bakar mısın Adacım Genişletmek için tıklayın... @dderya 'cım B-b-e-ee-n şimdi bilgisayardayım beyaz-sarı görünüyor az önce telefondan baktğımda koyu mavi ve siyah görünüyordu ne biçim elbiseymiş :O
dderya dediki: aaaaa... bildiriminle beraber konuya tekrar girdim ve şu anda elbise mavi görünüyor sen de bi bakar mısın Adacım Genişletmek için tıklayın... @dderya 'cım B-b-e-ee-n şimdi bilgisayardayım beyaz-sarı görünüyor az önce telefondan baktğımda koyu mavi ve siyah görünüyordu ne biçim elbiseymiş :O
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Mrt 2015 #18 Evdekiler beni dövecek ben mavi siyah diyorum...nasıl mavi siyah sarı beyaz diyorlar
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Mrt 2015 #20 baktım da sarı beyaz ama başka yerlerde baktım mavı sıyah anlayamadım