k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 29 Hzr 2009 #42 Bu soruyu hiç düşünmedim Hymm düşünüyorum ben alarma kalkarım yaa
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 11 Eyl 2009 #44 Babamın bağırtısını özledim sanki yaa Kalk şişeceksin yatmaktan demesi ahh ahh
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ekm 2009 #48 Saatten bile erken uyanıyorum ben 7 dedimi ayaktayım iş olsun olmasın kendim çalar saat gibiyim Evde beni uyandırcak bi annem var oda uyandırmaz beni
Saatten bile erken uyanıyorum ben 7 dedimi ayaktayım iş olsun olmasın kendim çalar saat gibiyim Evde beni uyandırcak bi annem var oda uyandırmaz beni
jeriko Özel Üye Özel üye 14 Ekm 2009 #49 Saatli radyo (Yoksa radyolu saat mi) var kurduğum saatte onun sabah çalmaya başlamasıyla uyanmak herzaman tercihimdir.Ama frekansın TRT Radyo bire ayarlı olmak kaydıyla
Saatli radyo (Yoksa radyolu saat mi) var kurduğum saatte onun sabah çalmaya başlamasıyla uyanmak herzaman tercihimdir.Ama frekansın TRT Radyo bire ayarlı olmak kaydıyla
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Ekm 2009 #50 uyanmasam daha iyi ama...şekerim uyandırsın beni her zamnki gibi