Paradoks ... Elif ... Özel üye 3 Ock 2013 #81 Bu gece hiç uyumadım ... sabah da can sıkıntısıyla kendi kendime uyanndım . keşke dün söylediği i ncitici kelimeler için özür dilese öpüp koklasa bende onun kucağında kıvrılıp yeniden yatsam olmaazmı ?
Bu gece hiç uyumadım ... sabah da can sıkıntısıyla kendi kendime uyanndım . keşke dün söylediği i ncitici kelimeler için özür dilese öpüp koklasa bende onun kucağında kıvrılıp yeniden yatsam olmaazmı ?
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 3 Ock 2013 #83 Telefonun alarmı çalmadan , istediğim saatte ve zorunlu olrak değil....isteyerek mümkünse öpücükle
L LâL ღ GALATASARAY ღ 14 Ags 2014 #85 Babam Yanaklarımı Öpse , " Hadi Meleğim Kalk Artık " Dese Olmaz mı ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Tem 2017 #87 çocuğun karnı tok keyfi yerinde tum işler de bizde hadi kalk kahvaltini yap geri yat deseler bir güncük yeter o bana bir sure
çocuğun karnı tok keyfi yerinde tum işler de bizde hadi kalk kahvaltini yap geri yat deseler bir güncük yeter o bana bir sure
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 31 Tem 2021 #89 Babam yüzüme su dökerek uyandırdı sağolsun