YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Nsn 2013 #1 Bu kez başardım. Üşenmedim, çalıştım, kaynattım ve buharı tüterken kahveleri getirdim Buyrun afiyet olsun forum ahalisi. Bir daha beni bu kadar hamarat görme şansınız yok !!!
Bu kez başardım. Üşenmedim, çalıştım, kaynattım ve buharı tüterken kahveleri getirdim Buyrun afiyet olsun forum ahalisi. Bir daha beni bu kadar hamarat görme şansınız yok !!!
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Nsn 2013 #2 Emeğine sağlık... Ziyade olsun. EMİ. Enfes olmuş...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Nsn 2013 #3 Eline sağlık Yorumsuz vallahi güzel görünüyorlar buharıda üstünde. Ekleme: Hareketli giflere yazı yazabiliyormuyuz. Ben yazamamıştım
Eline sağlık Yorumsuz vallahi güzel görünüyorlar buharıda üstünde. Ekleme: Hareketli giflere yazı yazabiliyormuyuz. Ben yazamamıştım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Nsn 2013 #7 Kahretsin yapınca da böyle güzel yapıyorum işte Çağlayağmur dediki: Eline sağlık Yorumsuz vallahi güzel görünüyorlar buharıda üstünde. Ekleme: Hareketli giflere yazı yazabiliyormuyuz. Ben yazamamıştım Genişletmek için tıklayın... Paint Shop Pro nun Animation Shop eklentisi var ben onunla yazıyorum. Yazılabilir neden yazılmasın, farklı programlar da bulunabilir.
Kahretsin yapınca da böyle güzel yapıyorum işte Çağlayağmur dediki: Eline sağlık Yorumsuz vallahi güzel görünüyorlar buharıda üstünde. Ekleme: Hareketli giflere yazı yazabiliyormuyuz. Ben yazamamıştım Genişletmek için tıklayın... Paint Shop Pro nun Animation Shop eklentisi var ben onunla yazıyorum. Yazılabilir neden yazılmasın, farklı programlar da bulunabilir.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Nsn 2013 #8 YoRuMSuZ dediki: Kahretsin yapınca da böyle güzel yapıyorum işte Paint Shop Pro nun Animation Shop eklentisi var ben onunla yazıyorum. Yazılabilir neden yazılmasın, farklı programlar da bulunabilir. Genişletmek için tıklayın... Hımmm peki gerektiğinde yardım alırım senden
YoRuMSuZ dediki: Kahretsin yapınca da böyle güzel yapıyorum işte Paint Shop Pro nun Animation Shop eklentisi var ben onunla yazıyorum. Yazılabilir neden yazılmasın, farklı programlar da bulunabilir. Genişletmek için tıklayın... Hımmm peki gerektiğinde yardım alırım senden
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Nsn 2013 #10 Bu arşivi genişletme kararı aldım Fala işiyle biri ilgilensin lütfen