BeReNN Alyam? Özel üye 22 Nsn 2013 #11 felsefe_mi dediki: Eee peki falımıza kim bakacak Genişletmek için tıklayın... Ellerine sağlık @YoRuMSuZ ben bakarım fallara iyi sallarım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
felsefe_mi dediki: Eee peki falımıza kim bakacak Genişletmek için tıklayın... Ellerine sağlık @YoRuMSuZ ben bakarım fallara iyi sallarım
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Nsn 2013 #12 BeReNN dediki: Ellerine sağlık @YoRuMSuZ ben bakarım fallara iyi sallarım Genişletmek için tıklayın... Tamam yarın hemen bir tane içip kapatıyorum Konu falsa tüm ciddiyetimi takınırım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
BeReNN dediki: Ellerine sağlık @YoRuMSuZ ben bakarım fallara iyi sallarım Genişletmek için tıklayın... Tamam yarın hemen bir tane içip kapatıyorum Konu falsa tüm ciddiyetimi takınırım
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Nsn 2013 #13 felsefe_mi dediki: Tamam yarın hemen bir tane içip kapatıyorum Konu falsa tüm ciddiyetimi takınırım Genişletmek için tıklayın... Tamam kapat bende tüm ciddiyetimle bakarım
felsefe_mi dediki: Tamam yarın hemen bir tane içip kapatıyorum Konu falsa tüm ciddiyetimi takınırım Genişletmek için tıklayın... Tamam kapat bende tüm ciddiyetimle bakarım