YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2011 #11 Yine toplar kullanılarak hazırlanmış bir tasarım. 3 kişilik... Estetik ve modern tasarımlı bir koltuk daha. Toplanabiliyor...
Yine toplar kullanılarak hazırlanmış bir tasarım. 3 kişilik... Estetik ve modern tasarımlı bir koltuk daha. Toplanabiliyor...
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 27 Ock 2011 #12 toplanabiliyor demişsin toplanmış halininde resm varmı ? merakettim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2011 #13 Oval yastıklar kullanılarak hazırlanmış koltuk tasarımlarından biri daha. İşte bu koltuk harika Evinize sevmediğiniz misafir gelince hemen buna oturtuyorsunuz Oyuncaklar kullanılarak hazırlanmış koltuk tasarımı. Özellikle çocukların ilgisini çekecektir. Küçük odalar için tasarlanmış koltuk. Esnek kullanımı var her iki yönlü kullanılabiliyor.
Oval yastıklar kullanılarak hazırlanmış koltuk tasarımlarından biri daha. İşte bu koltuk harika Evinize sevmediğiniz misafir gelince hemen buna oturtuyorsunuz Oyuncaklar kullanılarak hazırlanmış koltuk tasarımı. Özellikle çocukların ilgisini çekecektir. Küçük odalar için tasarlanmış koltuk. Esnek kullanımı var her iki yönlü kullanılabiliyor.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2011 #14 yesmm* dediki: toplanabiliyor demişsin toplanmış halininde resm varmı ? merakettim Genişletmek için tıklayın... Maalesef yok ama açıklamasında vardır. Sanırım toplanmış hali katlanmış oluyor tahminimce küçük bir dikdörtgen prizma şeklinde olur bu koltuk.
yesmm* dediki: toplanabiliyor demişsin toplanmış halininde resm varmı ? merakettim Genişletmek için tıklayın... Maalesef yok ama açıklamasında vardır. Sanırım toplanmış hali katlanmış oluyor tahminimce küçük bir dikdörtgen prizma şeklinde olur bu koltuk.