yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Ekm 2022 #1 Bugün oturduğumuz evın catısına konup yarım saat kadar bekleyip gıttı. Ama. Bılemedim ne kuşu oldugunu. Burda leylekler var ama leylek degildiÇatı daki kuş bunun ne kuşu olduğu bilen varmi
Bugün oturduğumuz evın catısına konup yarım saat kadar bekleyip gıttı. Ama. Bılemedim ne kuşu oldugunu. Burda leylekler var ama leylek degildiÇatı daki kuş bunun ne kuşu olduğu bilen varmi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Ekm 2022 #2 yesim434 dediki: Bugün oturduğumuz evın catısına konup yarım saat kadar bekleyip gıttı. Ama. Bılemedim ne kuşu oldugunu. Burda leylekler var ama leylek degildiÇatı daki kuş bunun ne kuşu olduğu bilen varmi Ek dosyayı görüntüle 85795 Genişletmek için tıklayın... büyük ihtimalle güvercin Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Bugün oturduğumuz evın catısına konup yarım saat kadar bekleyip gıttı. Ama. Bılemedim ne kuşu oldugunu. Burda leylekler var ama leylek degildiÇatı daki kuş bunun ne kuşu olduğu bilen varmi Ek dosyayı görüntüle 85795 Genişletmek için tıklayın... büyük ihtimalle güvercin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Ksm 2022 #3 yilmaz27 dediki: büyük ihtimalle güvercin Genişletmek için tıklayın... Malesefki degil komsum biraz ak babaya benziyordu ama akbaba da degildi Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: büyük ihtimalle güvercin Genişletmek için tıklayın... Malesefki degil komsum biraz ak babaya benziyordu ama akbaba da degildi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ksm 2022 #4 Atmaca kuşu olabilirmi Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ksm 2022 #5 Atmaca ufak degilmi biraz Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Ksm 2022 #6 Talih kuşu Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ksm 2022 #7 Asi Kız dediki: Talih kuşu Genişletmek için tıklayın... Ah be canisim ya talih kusu tepeme konacagina gittide catiya kondu yine kacirdik )) Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: Talih kuşu Genişletmek için tıklayın... Ah be canisim ya talih kusu tepeme konacagina gittide catiya kondu yine kacirdik ))
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Ksm 2022 #8 yesim434 dediki: Ah be canisim ya talih kusu tepeme konacagina gittide catiya kondu yine kacirdik )) Genişletmek için tıklayın... Olsun çatına konmuş buda bişeydir Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Ah be canisim ya talih kusu tepeme konacagina gittide catiya kondu yine kacirdik )) Genişletmek için tıklayın... Olsun çatına konmuş buda bişeydir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ksm 2022 #9 Asi Kız dediki: Olsun çatına konmuş buda bişeydir Genişletmek için tıklayın... )) evet ama )) yinede talih kusu konmadi ))) Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: Olsun çatına konmuş buda bişeydir Genişletmek için tıklayın... )) evet ama )) yinede talih kusu konmadi )))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ksm 2022 #10 bence bu bir şahin avını bekliyor Upvote 0 Downvote