yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Ekm 2022 #1 Bugün oturduğumuz evın catısına konup yarım saat kadar bekleyip gıttı. Ama. Bılemedim ne kuşu oldugunu. Burda leylekler var ama leylek degildiÇatı daki kuş bunun ne kuşu olduğu bilen varmi
Bugün oturduğumuz evın catısına konup yarım saat kadar bekleyip gıttı. Ama. Bılemedim ne kuşu oldugunu. Burda leylekler var ama leylek degildiÇatı daki kuş bunun ne kuşu olduğu bilen varmi
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 6 Ksm 2022 #11 Kuş hayata karşı duruşunu ortaya koymuş Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Ksm 2022 #12 Yola çıkmayı bekleyen leylek Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ksm 2022 #13 KaderKatibi dediki: Yola çıkmayı bekleyen leylek Genişletmek için tıklayın... bu kusun ismini bulacagim bende )) alt edip üst edip disarida yatmayi bile göze aldim artik ))) Upvote 0 Downvote
KaderKatibi dediki: Yola çıkmayı bekleyen leylek Genişletmek için tıklayın... bu kusun ismini bulacagim bende )) alt edip üst edip disarida yatmayi bile göze aldim artik )))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Ksm 2022 #14 yesim434 dediki: bu kusun ismini bulacagim bende )) alt edip üst edip disarida yatmayi bile göze aldim artik ))) Genişletmek için tıklayın... Horoz gibi kafayı dikmiş bari başını indirseydi bizim buralardan giden göçmen kuşlardan belki tanırdım Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: bu kusun ismini bulacagim bende )) alt edip üst edip disarida yatmayi bile göze aldim artik ))) Genişletmek için tıklayın... Horoz gibi kafayı dikmiş bari başını indirseydi bizim buralardan giden göçmen kuşlardan belki tanırdım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ksm 2022 #15 KaderKatibi dediki: Horoz gibi kafayı dikmiş bari başını indirseydi bizim buralardan giden göçmen kuşlardan belki tanırdım Genişletmek için tıklayın... )) ben buldum aslinda ne kusu oldugunu )) ama göcmen degilmis ))) bu Upvote 0 Downvote
KaderKatibi dediki: Horoz gibi kafayı dikmiş bari başını indirseydi bizim buralardan giden göçmen kuşlardan belki tanırdım Genişletmek için tıklayın... )) ben buldum aslinda ne kusu oldugunu )) ama göcmen degilmis ))) bu
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Ksm 2022 #16 yesim434 dediki: )) ben buldum aslinda ne kusu oldugunu )) ama göcmen degilmis ))) bu Genişletmek için tıklayın... Söylermisin bu ne kuşudur forumca metak ediyoruz Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: )) ben buldum aslinda ne kusu oldugunu )) ama göcmen degilmis ))) bu Genişletmek için tıklayın... Söylermisin bu ne kuşudur forumca metak ediyoruz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ksm 2022 #18 YoRuMSuZ dediki: Bu bir güvercin Genişletmek için tıklayın... demiştim ama degilmis Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ksm 2022 #19 Uzun bacaklılardan, boynu ve gagası uzun, su kıyılarında yaşayan, balık yiyerek beslenen büyük bir kuş un ismiKül rengi balıkçıl kuş Upvote 0 Downvote
Uzun bacaklılardan, boynu ve gagası uzun, su kıyılarında yaşayan, balık yiyerek beslenen büyük bir kuş un ismiKül rengi balıkçıl kuş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ksm 2022 #20 YoRuMSuZ dediki: Bu bir güvercin Genişletmek için tıklayın... yok yok güvercin degil Upvote 0 Downvote