TheBiber Yukarı Bak Özel üye 9 Arl 2022 #11 o görüntüyü nasıl elde ettin @yesim434 çekim tekniği var mı Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Arl 2022 #12 TheBiber dediki: o görüntüyü nasıl elde ettin @yesim434 çekim tekniği var mı Genişletmek için tıklayın... Ceb telefonumla cektim sadece karanlik ve biraz uzakti birde lanba renk degistigi icin oldu tahminimce ) yani bilincli olmadi aslinda Upvote 0 Downvote
TheBiber dediki: o görüntüyü nasıl elde ettin @yesim434 çekim tekniği var mı Genişletmek için tıklayın... Ceb telefonumla cektim sadece karanlik ve biraz uzakti birde lanba renk degistigi icin oldu tahminimce ) yani bilincli olmadi aslinda
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Arl 2022 #14 @TheBiber kesinlikle katiliyorum söyle birsey diye bilirim burda yil basi agaci süslemistim ilk gece oldugu icin isten gelirken watsapa koymak icin resim cekmistim Hersene o çam agacini farkli sekilde süsledigim icin bu senede böyle yapinca böyle birsey cikti )) Upvote 0 Downvote
@TheBiber kesinlikle katiliyorum söyle birsey diye bilirim burda yil basi agaci süslemistim ilk gece oldugu icin isten gelirken watsapa koymak icin resim cekmistim Hersene o çam agacini farkli sekilde süsledigim icin bu senede böyle yapinca böyle birsey cikti ))