cemree =)=) V.I.P 5 Arl 2011 #11 YoRuMSuZ dediki: Sabrına hayranım ve tebrik ediyorum ama bunlar bana göre değil. Puzzle 100 parçayı geçtiğinde benden uzak olmalı Genişletmek için tıklayın... 1ooo lıklerle başlamalısın bence boş vakitlerinde o kadar güzel kafa dağıtıyoki anlatamam tebriğin içinde teşekkür ederim .p .d
YoRuMSuZ dediki: Sabrına hayranım ve tebrik ediyorum ama bunlar bana göre değil. Puzzle 100 parçayı geçtiğinde benden uzak olmalı Genişletmek için tıklayın... 1ooo lıklerle başlamalısın bence boş vakitlerinde o kadar güzel kafa dağıtıyoki anlatamam tebriğin içinde teşekkür ederim .p .d
patik Özel Üye Özel üye 5 Arl 2011 #13 Ben de puzzle hastasıyım, evde bir çok parçam var. Bir kaç tanesini çerçevelettik.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Arl 2011 #14 cemree dediki: Tavsiye ederim kırmızı gercekten çok rahatlatıcı ve güzel bir uğraş benim çok hüşuma gidiyo kafamı dagıtıyo o zamanbasladgnda sennkınıde grmek isterim cağlayağmur Genişletmek için tıklayın... Net karar verip yapmaya başladığımda ekleyecegim cemree.
cemree dediki: Tavsiye ederim kırmızı gercekten çok rahatlatıcı ve güzel bir uğraş benim çok hüşuma gidiyo kafamı dagıtıyo o zamanbasladgnda sennkınıde grmek isterim cağlayağmur Genişletmek için tıklayın... Net karar verip yapmaya başladığımda ekleyecegim cemree.