• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Buğulu bir CAM a ne yazardınız

• Konuyu açan Konuyu açan AngeL
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Garip Öyle Değil mi? Hem de Çok...! Belki de Hayatımda İlk Defa, Kelimeler Zihnimde Anlamsızlığa Boğuluyor... Oysa ki Kelimeleri Hangi Anlamıyla Kullansam Diye Düşünürdüm Hep... Şimdiyse Manasızlığa Mahkum Edilmiş Sözcüklerle Cebelleşiyorum! Şimdi Kağıdı Yırtıp, Kalemi Fırlatıp Atmak Vardı Ya Neyse... Aklımdan Geçen Bu Olsa da Yüreğimden Geçen Bu Değil Biliyorsun... Yazamasam da İçimden Geçenleri Sen Seziyorsun... Farkında Olduğun Herşeyin Farkındayım, Bildiğini Biliyorum Yani... Ben Sendeyim Hala, Gidemedim Senden... Kaçamadım Yüreğimden! Elimi Kolumu Bağlayanım... Uykularımdaki Firarım... Bitmek Bilmeyen Sancılarım... Nefesimi Kilitleyen Kalp Ağrılarımsın... Ben Bana Kalanlarla Yolumu Bulurum Elbet!.....Ya Sen?

Sanırım sen de gelmeyeceksin ya zaten…

Hiç gelmedin! Ama hep beklendin, en özel kuytularda ağırlanmak için…

Ben yine de bir ümit bekledim. Gelirsen, sesini duymazsam, geri gidersen diye kapılarımı hep açık tuttum. Gelmedin ya da ben görmedim geldiğini…

Beynim, düşüneceği milyarlarca şeyi düşünmüş; kalbim, atacağı milyarlarca atışı yapmış gibi sanki…
Kendilerine tanınan zamandan çok önce…

Çok yoruldum seni beklemekten, gelmeyeceğini bile bile beklemekten.

Gülüşündü beni hayata bağlayan. Yıllar boyu hayalimde beni yaşatan. Sensizlikle oluşmuş bir hastalık vardı içimde. Bu amansız hastalıktan daha kötüydü. Beni içten içe kemiren benim yıkılmama sebep olan bir hastalıktı. Tıbbın mucizeleri belki beni iyileştirebilirdi, ya sensizliğin ilacı ve mucizesi neydi ki?… Sen miydin?… Ya da benim seni içten içe sevmem miydi? Acaba…

Artık geldiğinde ben olmayacağım…

Seni senden, seni sevebilme ihtimali olan herkesten daha fazla sevmiştim. Bu muydu seni benden alıp ***üren. Beni de dipsiz kuyuların içine atan. Bu kadar çok sevilmek korkutur mu insanları, kaçarlar mı senin gibi… Her şeyi yarım bırakıp gitmek bu muydu marifet, kaçmak mıydı, sana yakışan bumuydu?

Neleri unutmadı ki bu yürek, seni de unutacağım. Yerini başka bir yürek alacak elbet. Hep böyle yarım kalmayacak, bir gün tamamlanacak. Unutup seni de mezara göndereceğim.

Yüreğimin En Derin, En Bilinmeyen Yerindesin...Ne Uzanabiliyor Sana Ellerim Ne de Vazgeçebiliyor Sen’den Sana Aç, Sana Susuz Yüreğim...Sen Benim Gözümün Daldığı, Yüreğimin Yandığı ve Aklımın Kaldığı Tek Gerçeksin...Nerede Olursan Ol Sen Bende "Can"sın...Biliyor musun, Seni Ne Çok Özlemişim... Küllenip Kaybolur Sandığım Aşk'ının Ateşi Çığ Gibi Büyümüş de İçimde, Fark Edememişim... Biliyor musun, Ben Sadece Seni Sevmişim Aslında...Senden Önce Yaşadığım Her Ne Varsa Unutmuşum... Senden Sonra Kimseye Kalbimin Anahtarını Verememişim... Ah Olmazsa Olmazım... Bahtıma Doğanım...Adından Başka Hiçbir Söze Dilimin Dönmediği Tek Hecem...Kaderi Kaderime Yazılsın Diye Her Gece Yaradana Yalvardığım... Seni Ne Çok Özlediğimi Bir Bilsen Yokluğundan Utanırsın...!

Geri