~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 29 Ekm 2015 #1,111 insanlara yalan söyleyerek insanları kandıran insanlar varken şeytana ne gerek var..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ekm 2015 #1,112 İnsanları mutlu etmek için fazla gayrete gerek yok, içten söylenen iki güzel söz yeterli. İşte benimde sırrım buydu.
İnsanları mutlu etmek için fazla gayrete gerek yok, içten söylenen iki güzel söz yeterli. İşte benimde sırrım buydu.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ekm 2015 #1,114 "Sen buğulanma be cam, yazacak bişey bulamıyorum." yazardım.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ekm 2015 #1,116 gideceksen git kapının eşiğinde oyalanıp durma oda soğudu...sevgiliye..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ekm 2015 #1,117 kAşİf dediki: gideceksen git kapının eşiğinde oyalanıp durma oda soğudu...sevgiliye.. Genişletmek için tıklayın... Üstekinden yazasım geldi..
kAşİf dediki: gideceksen git kapının eşiğinde oyalanıp durma oda soğudu...sevgiliye.. Genişletmek için tıklayın... Üstekinden yazasım geldi..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ekm 2015 #1,118 Medeni cesaret dedikleri senin içinde geçerlimiydi ...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ekm 2015 #1,119 katip dediki: Medeni cesaret dedikleri senin içinde geçerlimiydi ... Genişletmek için tıklayın... Bence cam için geçerli değil geçerli olsa sabit kalmayı tercih etmezdi..
katip dediki: Medeni cesaret dedikleri senin içinde geçerlimiydi ... Genişletmek için tıklayın... Bence cam için geçerli değil geçerli olsa sabit kalmayı tercih etmezdi..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ekm 2015 #1,120 KıRMıZı dediki: Bence cam için geçerli değil geçerli olsa sabit kalmayı tercih etmezdi.. Genişletmek için tıklayın... Cam için dememiştim aklımdaki kişi için demiştim . Bir medeni cesaret eksikliği varda ona karşı ...
KıRMıZı dediki: Bence cam için geçerli değil geçerli olsa sabit kalmayı tercih etmezdi.. Genişletmek için tıklayın... Cam için dememiştim aklımdaki kişi için demiştim . Bir medeni cesaret eksikliği varda ona karşı ...