yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 25 Şbt 2021 #1,351 yesim434 dediki: Hastane kapisinda beklemek öff Allah kimseyi düşürmesin... Genişletmek için tıklayın... ne oldu ??? Gecmis olsun (
yesim434 dediki: Hastane kapisinda beklemek öff Allah kimseyi düşürmesin... Genişletmek için tıklayın... ne oldu ??? Gecmis olsun (
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 25 Şbt 2021 #1,352 aglayan kalp resmi cizerdim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Mys 2021 #1,355 En sevmedigim sey yalan konusmak zaten onuda hic beceremiyorum keske bunu insanlarda anlasaydi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 2 Mys 2021 #1,356 Islak Islak bakma öyle
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 17 Mys 2021 #1,357 Ben hep gülen surat çizerdim annem kızardı leke oluyor diye korkudan mı artık nedense çizmiyorum bilinç altına nasıl işlediyse
Ben hep gülen surat çizerdim annem kızardı leke oluyor diye korkudan mı artık nedense çizmiyorum bilinç altına nasıl işlediyse
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 17 Mys 2021 #1,359 GüLüCüKツ dediki: "Ç" Kendimi cok sevdigim dogrudur Genişletmek için tıklayın... Kesin yanıda başka harf birde kalp vardır söyle kız kimseye demiyecem
GüLüCüKツ dediki: "Ç" Kendimi cok sevdigim dogrudur Genişletmek için tıklayın... Kesin yanıda başka harf birde kalp vardır söyle kız kimseye demiyecem
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Mys 2021 #1,360 KuMRu dediki: Kesin yanıda başka harf birde kalp vardır söyle kız kimseye demiyecem Genişletmek için tıklayın... Yok bugunluk bencilim nefesim sadece kendi bas harfime yetecek kadar var, yagmur yagip bugu olusursa belki
KuMRu dediki: Kesin yanıda başka harf birde kalp vardır söyle kız kimseye demiyecem Genişletmek için tıklayın... Yok bugunluk bencilim nefesim sadece kendi bas harfime yetecek kadar var, yagmur yagip bugu olusursa belki