arzum Forum Tutkunu 21 Şbt 2009 #11 ıyyy hiç canım çekmiyo her gün krem peynir simit çay yemekten içim dışım susam oldu ama boğazda sabah kahvaltısı yapmak isterdim
ıyyy hiç canım çekmiyo her gün krem peynir simit çay yemekten içim dışım susam oldu ama boğazda sabah kahvaltısı yapmak isterdim
arzum Forum Tutkunu 21 Şbt 2009 #12 çılgınım_www dediki: ama insanın canı çekiyor bu bir işkencemi Genişletmek için tıklayın... ver coşkuyuuuuuuuuuuuuuuuu:
çılgınım_www dediki: ama insanın canı çekiyor bu bir işkencemi Genişletmek için tıklayın... ver coşkuyuuuuuuuuuuuuuuuu:
sorumsuz Forum Onuru 21 Şbt 2009 #14 o 12 tane taşıyorsa ben 24 tane taşırım diğer 12si de öbür elime vay çılgınıma bak be sen neymişinde bizim haberimiz yokmuş
o 12 tane taşıyorsa ben 24 tane taşırım diğer 12si de öbür elime vay çılgınıma bak be sen neymişinde bizim haberimiz yokmuş
YeNi_ÇeRi Uzman 22 Şbt 2009 #16 Afiyet olsun ArkadaşLar.. Arzumcum Kahveyide Başka Bigün Ismarlarım..Söz..
arzum Forum Tutkunu 24 Şbt 2009 #19 1.Bardaktan sonrası ücretli arkadaşlar paraları ben topluyorum bu arada istediğiniz kadar içebilirsiniz
1.Bardaktan sonrası ücretli arkadaşlar paraları ben topluyorum bu arada istediğiniz kadar içebilirsiniz