KaRaNFiL 1+1=3 :) bebegimiz saglicakla gel :) 4 Hzr 2012 #41 Bana gelen yandi desenize bir bardak cay ve bir simitle kandirdim sizi Nasil bir gelinmisim ben böyle ya
Bana gelen yandi desenize bir bardak cay ve bir simitle kandirdim sizi Nasil bir gelinmisim ben böyle ya
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 4 Hzr 2012 #42 Ellerine sağlık. Cömert adminim. Sofran her daim bereketli olsun...
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Hzr 2012 #43 KaRaNFiL dediki: Bana gelen yandi desenize bir bardak cay ve bir simitle kandirdim sizi Nasil bir gelinmisim ben böyle ya Genişletmek için tıklayın... Ahahha bendensin ozaman sende
KaRaNFiL dediki: Bana gelen yandi desenize bir bardak cay ve bir simitle kandirdim sizi Nasil bir gelinmisim ben böyle ya Genişletmek için tıklayın... Ahahha bendensin ozaman sende
KaRaNFiL 1+1=3 :) bebegimiz saglicakla gel :) 4 Hzr 2012 #44 berenn dediki: Ahahha bendensin ozaman sende Genişletmek için tıklayın... Hehehe o zaman cak
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Hzr 2012 #46 ZeyNoO dediki: Tamam o zaman yarın Krallara layık bi kahvaltı sözüm olsun size Genişletmek için tıklayın... Erkenden aç bir şekilde bekliyor olucam
ZeyNoO dediki: Tamam o zaman yarın Krallara layık bi kahvaltı sözüm olsun size Genişletmek için tıklayın... Erkenden aç bir şekilde bekliyor olucam
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Hzr 2012 #47 berenn dediki: Erkenden aç bir şekilde bekliyor olucam Genişletmek için tıklayın... Babamlara sabah 7 de kahvaltı hazırlarken forumun kahvaltısını da hazır ederim
berenn dediki: Erkenden aç bir şekilde bekliyor olucam Genişletmek için tıklayın... Babamlara sabah 7 de kahvaltı hazırlarken forumun kahvaltısını da hazır ederim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Hzr 2012 #48 bana özle her gün hazırlar @YoRuMSuZ hele bir hazırlamasın valla ben evde her sabah hazırlıyorum,bugün baya kalabalığız,börekler,kızartmalar,krepler,biberli ekmekler ev ahalasi hala kalkamadı sofradan Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
bana özle her gün hazırlar @YoRuMSuZ hele bir hazırlamasın valla ben evde her sabah hazırlıyorum,bugün baya kalabalığız,börekler,kızartmalar,krepler,biberli ekmekler ev ahalasi hala kalkamadı sofradan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Hzr 2012 #49 Bu sabah kahvaltı benden. Kahvaltı soframın adı bile var "Yok Yok Sofrası" Masanın tamamı çıkmamış ama uzayıp gidiyor Karadenizli arkadaşlara bi süprizim var ayrıca masaya hemen koymadım ki soğumasın Vee muhlamamız da geldiii Afiyet olsun arkadaşlar
Bu sabah kahvaltı benden. Kahvaltı soframın adı bile var "Yok Yok Sofrası" Masanın tamamı çıkmamış ama uzayıp gidiyor Karadenizli arkadaşlara bi süprizim var ayrıca masaya hemen koymadım ki soğumasın Vee muhlamamız da geldiii Afiyet olsun arkadaşlar
-araz- EYVALLAH... V.I.P 5 Hzr 2012 #50 bu kahvaltı bütün fortuma yeter mi ki???neyse ben zaten diyet yapıyorum hakkımı yasak elmaya veya zeynoya verıyorum
bu kahvaltı bütün fortuma yeter mi ki???neyse ben zaten diyet yapıyorum hakkımı yasak elmaya veya zeynoya verıyorum