AHSEM ....EnDl-LeS.... 10 Nsn 2013 #12 HAYAL__ dediki: ben de alıştım canım mecburen alışıyorsun Genişletmek için tıklayın... tek tesellim zaten kalıcı olmaması yoksa varyaaa!!! evim hastahane en iyi dostum eczane olurdu
HAYAL__ dediki: ben de alıştım canım mecburen alışıyorsun Genişletmek için tıklayın... tek tesellim zaten kalıcı olmaması yoksa varyaaa!!! evim hastahane en iyi dostum eczane olurdu
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 10 Nsn 2013 #13 AHSEM dediki: tek tesellim zaten kalıcı olmaması yoksa varyaaa!!! evim hastahane en iyi dostum eczane olurdu Genişletmek için tıklayın... alatırsın canım merak etme
AHSEM dediki: tek tesellim zaten kalıcı olmaması yoksa varyaaa!!! evim hastahane en iyi dostum eczane olurdu Genişletmek için tıklayın... alatırsın canım merak etme
AHSEM ....EnDl-LeS.... 10 Nsn 2013 #14 HAYAL__ dediki: alatırsın canım merak etme Genişletmek için tıklayın... sagol canım sende inşallah )
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 10 Nsn 2013 #15 AHSEM dediki: sagol canım sende inşallah ) Genişletmek için tıklayın... Aminnn
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 10 Nsn 2013 #16 İLkİm* dediki: o kadar çok bağırdım ki sesim çıkmıyor . birde üşütmüşüm yutkunamıyorum zati veee ruhen bilmemezlerdeyim Genişletmek için tıklayın... geçmiş olsun canım... ıhlamur iyi gelir boğazına... ruhun için de hiç bişey düşünme birkaç saat diycem
İLkİm* dediki: o kadar çok bağırdım ki sesim çıkmıyor . birde üşütmüşüm yutkunamıyorum zati veee ruhen bilmemezlerdeyim Genişletmek için tıklayın... geçmiş olsun canım... ıhlamur iyi gelir boğazına... ruhun için de hiç bişey düşünme birkaç saat diycem
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Nsn 2013 #18 HAYAL__ dediki: Hala yürümekte zorlanıyorum... Genişletmek için tıklayın... Spordan mı yoksa Ben de pilates yapayım dedim yaparken çok kolaydı ama iki gündür her tarafım ağrıyor
HAYAL__ dediki: Hala yürümekte zorlanıyorum... Genişletmek için tıklayın... Spordan mı yoksa Ben de pilates yapayım dedim yaparken çok kolaydı ama iki gündür her tarafım ağrıyor
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 10 Nsn 2013 #19 _nehir_ dediki: Spordan mı yoksa Ben de pilates yapayım dedim yaparken çok kolaydı ama iki gündür her tarafım ağrıyor Genişletmek için tıklayın... Aynen canım plates ten ...ondan önce de crash vardı ...ikisi üst üste mahvetti beni canım yürüyemiyorum bile ...
_nehir_ dediki: Spordan mı yoksa Ben de pilates yapayım dedim yaparken çok kolaydı ama iki gündür her tarafım ağrıyor Genişletmek için tıklayın... Aynen canım plates ten ...ondan önce de crash vardı ...ikisi üst üste mahvetti beni canım yürüyemiyorum bile ...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Nsn 2013 #20 HAYAL__ dediki: Aynen canım plates ten ...ondan önce de crash vardı ...ikisi üst üste mahvetti beni canım yürüyemiyorum bile ... Genişletmek için tıklayın... Ben de karnımı çok zorladım sanırım mideme yumruk yemiş gibiyim Olsun canım ödüle odaklanalım biz geçici acılar bunlar
HAYAL__ dediki: Aynen canım plates ten ...ondan önce de crash vardı ...ikisi üst üste mahvetti beni canım yürüyemiyorum bile ... Genişletmek için tıklayın... Ben de karnımı çok zorladım sanırım mideme yumruk yemiş gibiyim Olsun canım ödüle odaklanalım biz geçici acılar bunlar