P Papatya V.I.P V.I.P 19 Mrt 2013 #21 AHSEM dediki: tek kelimeyle mükemmel HAYAL_'in dediği gibi sen böyle şeyler paylaştıkça tatlı krizim tutuyo hele geceleri gördüm mü eyvahh yani Genişletmek için tıklayın... Beğenmene sevindim canım kıyamam size
AHSEM dediki: tek kelimeyle mükemmel HAYAL_'in dediği gibi sen böyle şeyler paylaştıkça tatlı krizim tutuyo hele geceleri gördüm mü eyvahh yani Genişletmek için tıklayın... Beğenmene sevindim canım kıyamam size
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Mrt 2013 #22 SizinSesiniz dediki: Vay vay vay... Ne kadar da lezzetli gözüküyor. Bir ablamız yada biri yapsada yesek @-araz- @arz-ı hal @Bal @BeReNN @Çağlayağmur @cemree @felsefe_mi @HAYAL__ @KıRMıZı @nazenin @ZeyNoO @ diğerleri. Genişletmek için tıklayın... Ben asla yapamam vallaha Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
SizinSesiniz dediki: Vay vay vay... Ne kadar da lezzetli gözüküyor. Bir ablamız yada biri yapsada yesek @-araz- @arz-ı hal @Bal @BeReNN @Çağlayağmur @cemree @felsefe_mi @HAYAL__ @KıRMıZı @nazenin @ZeyNoO @ diğerleri. Genişletmek için tıklayın... Ben asla yapamam vallaha
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Mrt 2013 #24 RUZG4R dediki: Ne kadar çok yapmışsınız .kaç lokmalık bu Genişletmek için tıklayın... Bi tabak bi porsiyondur biz böyle biliriz muffin boyutunda...
RUZG4R dediki: Ne kadar çok yapmışsınız .kaç lokmalık bu Genişletmek için tıklayın... Bi tabak bi porsiyondur biz böyle biliriz muffin boyutunda...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Mrt 2013 #25 LeyL-i Matem dediki: Bi tabak bi porsiyondur biz böyle biliriz muffin boyutunda... Genişletmek için tıklayın... ben tatlı yemediğim için bilemiyorum bana bu bile çok )
LeyL-i Matem dediki: Bi tabak bi porsiyondur biz böyle biliriz muffin boyutunda... Genişletmek için tıklayın... ben tatlı yemediğim için bilemiyorum bana bu bile çok )
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Mrt 2013 #26 RUZG4R dediki: ben tatlı yemediğim için bilemiyorum bana bu bile çok ) Genişletmek için tıklayın... Sana tuzlu kurabiye yaparız ayıpsın ya
RUZG4R dediki: ben tatlı yemediğim için bilemiyorum bana bu bile çok ) Genişletmek için tıklayın... Sana tuzlu kurabiye yaparız ayıpsın ya
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 20 Mrt 2013 #27 LeyL-i Matem dediki: Sana tuzlu kurabiye yaparız ayıpsın ya Genişletmek için tıklayın... Boşver sen beni bursa mintek se götür ve orada bırak
LeyL-i Matem dediki: Sana tuzlu kurabiye yaparız ayıpsın ya Genişletmek için tıklayın... Boşver sen beni bursa mintek se götür ve orada bırak
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Mrt 2013 #28 RUZG4R dediki: Boşver sen beni bursa mintek se götür ve orada bırak Genişletmek için tıklayın... Peki bakalım
RUZG4R dediki: Boşver sen beni bursa mintek se götür ve orada bırak Genişletmek için tıklayın... Peki bakalım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 20 Mrt 2013 #29 LeyL-i Matem dediki: Peki bakalım Genişletmek için tıklayın... Kardeş dediğin böyle olur ..; Merak ediyorum acaba oraya garson kız alırken sadece güzel kızlar başvursun diye bir madde mi koyuyorlar ) bende seni köfteci yusufa götürürüm )
LeyL-i Matem dediki: Peki bakalım Genişletmek için tıklayın... Kardeş dediğin böyle olur ..; Merak ediyorum acaba oraya garson kız alırken sadece güzel kızlar başvursun diye bir madde mi koyuyorlar ) bende seni köfteci yusufa götürürüm )
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Mrt 2013 #30 RUZG4R dediki: Kardeş dediğin böyle olur ..; Merak ediyorum acaba oraya garson kız alırken sadece güzel kızlar başvursun diye bir madde mi koyuyorlar ) bende seni köfteci yusufa götürürüm ) Genişletmek için tıklayın... Evet senin çirkin kardeşinim ben Garsonlar güzel olmalı tabii ki de,fiziken de elverişli (hızlı,çevik,eli ayağı oynayan) kızlar olmaları maddesini koyduklarına inanırım
RUZG4R dediki: Kardeş dediğin böyle olur ..; Merak ediyorum acaba oraya garson kız alırken sadece güzel kızlar başvursun diye bir madde mi koyuyorlar ) bende seni köfteci yusufa götürürüm ) Genişletmek için tıklayın... Evet senin çirkin kardeşinim ben Garsonlar güzel olmalı tabii ki de,fiziken de elverişli (hızlı,çevik,eli ayağı oynayan) kızlar olmaları maddesini koyduklarına inanırım