-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Tem 2021 #271 dun sıradan işlerim vardı.bugün yeni şeye yeni şeylere imza attım diyebilirim.hayırlara vesile olsun inşalla.koyduk bakalım elimizi taşın altına.
dun sıradan işlerim vardı.bugün yeni şeye yeni şeylere imza attım diyebilirim.hayırlara vesile olsun inşalla.koyduk bakalım elimizi taşın altına.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Tem 2021 #272 -araz- dediki: dun sıradan işlerim vardı.bugün yeni şeye yeni şeylere imza attım diyebilirim.hayırlara vesile olsun inşalla.koyduk bakalım elimizi taşın altına. Genişletmek için tıklayın... Hayırlı olsun canım
-araz- dediki: dun sıradan işlerim vardı.bugün yeni şeye yeni şeylere imza attım diyebilirim.hayırlara vesile olsun inşalla.koyduk bakalım elimizi taşın altına. Genişletmek için tıklayın... Hayırlı olsun canım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Tem 2021 #273 GüLüCüKツ dediki: Hayırlı olsun canım Genişletmek için tıklayın... inşallah canım,boyumdan büyük işlere kalkıştım ama hayırlısını diliyorum.tek korkum yapamazsın diyenleri haklı çıkarmak.
GüLüCüKツ dediki: Hayırlı olsun canım Genişletmek için tıklayın... inşallah canım,boyumdan büyük işlere kalkıştım ama hayırlısını diliyorum.tek korkum yapamazsın diyenleri haklı çıkarmak.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Tem 2021 #274 -araz- dediki: inşallah canım,boyumdan büyük işlere kalkıştım ama hayırlısını diliyorum.tek korkum yapamazsın diyenleri haklı çıkarmak. Genişletmek için tıklayın... Senin isteyince başarımayacağın şey yok bunun da üstesinden gelirsin inşallah. Şimdiden başarılar diliyorum sana.
-araz- dediki: inşallah canım,boyumdan büyük işlere kalkıştım ama hayırlısını diliyorum.tek korkum yapamazsın diyenleri haklı çıkarmak. Genişletmek için tıklayın... Senin isteyince başarımayacağın şey yok bunun da üstesinden gelirsin inşallah. Şimdiden başarılar diliyorum sana.