BULGAR USULÜ OMLET
Malzemeler:
Hazırlanışı:
Yumurtayı tabağa koyun, iyice karıştırın, kızartılmış ve küçük doğranmış biberi ve rendelenmiş peyniri ilave edin. Karışımı tavaya boşaltıp yağda kızartın. Hazır omleti ikiye katlayıp tabağa yerleştirin, maydanozları üzerine serpin.
Malzemeler:
- 2 adet yumurta,
- 20 gr bitkisel yağ,
- 60 gr sivri biber,
- 25 gr beyaz peynir,
- 2 gr tuz,
- 3 gr maydanoz
Hazırlanışı:
Yumurtayı tabağa koyun, iyice karıştırın, kızartılmış ve küçük doğranmış biberi ve rendelenmiş peyniri ilave edin. Karışımı tavaya boşaltıp yağda kızartın. Hazır omleti ikiye katlayıp tabağa yerleştirin, maydanozları üzerine serpin.