P Papatya V.I.P V.I.P 13 Ock 2013 #1 Sürekli yediğim yemek istediğim gofretlerdir.Tek sevmediğim fafla barovetsi. Fafla Naya
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Ock 2013 #4 Özlemişim yaa nerden aklına geldi ben barovetsiyi de severim hiç seçmiyorum valla
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ock 2013 #6 LeyL-i Matem dediki: Bana barovetsi çok şekersiz ve yavan geliyor. : )) Genişletmek için tıklayın... Evet biraz daha hafif diğerlerine göre
LeyL-i Matem dediki: Bana barovetsi çok şekersiz ve yavan geliyor. : )) Genişletmek için tıklayın... Evet biraz daha hafif diğerlerine göre
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Ock 2013 #7 Biz Hoşbeşi biliriz O kadar Bulgaristanlı arkadaşım vardı ama gofret falan görmedik hiç
felsefe_mi ...!... Özel üye 16 Ock 2013 #8 Anam babam usulü gofretten farkını merak ettiğim durum diyeyim. Biz tablacılarda satılan gofretle büyüdük Birde püsküüüüt
Anam babam usulü gofretten farkını merak ettiğim durum diyeyim. Biz tablacılarda satılan gofretle büyüdük Birde püsküüüüt
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Şbt 2013 #9 Şu anda kahve eşliğinde yediğim çıtır mı çıtır süper leziz gofrettir.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Şbt 2013 #10 felsefe_mi dediki: Anam babam usulü gofretten farkını merak ettiğim durum diyeyim. Biz tablacılarda satılan gofretle büyüdük Birde püsküüüüt Genişletmek için tıklayın... bende hiç görmedim bu gofreti nerde satılır acaba ? not:sen nerelerdesin özledim
felsefe_mi dediki: Anam babam usulü gofretten farkını merak ettiğim durum diyeyim. Biz tablacılarda satılan gofretle büyüdük Birde püsküüüüt Genişletmek için tıklayın... bende hiç görmedim bu gofreti nerde satılır acaba ? not:sen nerelerdesin özledim