YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ekm 2010 #11 Her zaman bekleriz Hayal Kentli, hoşgeldin Bu Hayal Kent istanbul'un neresindedir ki ?
Safir Özel Üye Özel üye 31 Ekm 2010 #12 Hoşgeldin нαЧαĽ▪kεптĽi, ben de herkesle aynı fikirdeyim nick güzelmiş ;
нαЧαĽ▪kεптĽi Katılımcı 31 Ekm 2010 #13 ZeyNoO dediki: Hoşgeldin Seni burda görmekten mutluluk duyarız Nickin güzelmiş. Hayal kentten kastın İstanbul sanırım. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim HoşbuLdm öylede diyebiliriz CalojeMAX dediki: hoşgeldin foruma.. bu arada başarılar.inşallah istediğin bölümü kazanırsın. Genişletmek için tıklayın... Amin, inşallah Teşekkür ederim hoşbldum ; YoRuMSuZ dediki: Her zaman bekleriz Hayal Kentli, hoşgeldin Bu Hayal Kent istanbul'un neresindedir ki ? Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum teşekkürler Hayalleri güzelleştiren her yer olabilir Safir dediki: Hoşgeldin нαЧαĽ▪kεптĽi, ben de herkesle aynı fikirdeyim nick güzelmiş ; Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim
ZeyNoO dediki: Hoşgeldin Seni burda görmekten mutluluk duyarız Nickin güzelmiş. Hayal kentten kastın İstanbul sanırım. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim HoşbuLdm öylede diyebiliriz CalojeMAX dediki: hoşgeldin foruma.. bu arada başarılar.inşallah istediğin bölümü kazanırsın. Genişletmek için tıklayın... Amin, inşallah Teşekkür ederim hoşbldum ; YoRuMSuZ dediki: Her zaman bekleriz Hayal Kentli, hoşgeldin Bu Hayal Kent istanbul'un neresindedir ki ? Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum teşekkürler Hayalleri güzelleştiren her yer olabilir Safir dediki: Hoşgeldin нαЧαĽ▪kεптĽi, ben de herkesle aynı fikirdeyim nick güzelmiş ; Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ekm 2010 #18 İstanbul ayrıcalıklıdır.. Bende istanbuldayım ve İstanbul'suz yapamam Nickindeki gibi Tam bi hayal Kent
İstanbul ayrıcalıklıdır.. Bende istanbuldayım ve İstanbul'suz yapamam Nickindeki gibi Tam bi hayal Kent
нαЧαĽ▪kεптĽi Katılımcı 31 Ekm 2010 #19 Aynen öyle Heryer güzeldir ama istanbul güzelliklerin başkenti
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2010 #20 Her yeri değil ama epeyce birilirim İstanbul'u Gerçi Hayal Kent'e hiç gitmedim orası güzelmiş duyduğum kadarıyla
Her yeri değil ama epeyce birilirim İstanbul'u Gerçi Hayal Kent'e hiç gitmedim orası güzelmiş duyduğum kadarıyla