can yürek Özel Üye Özel üye 14 Mrt 2021 #1 bundan sonramahşere birakip ahımı Bundan sonra görme beni Yalan ettin sen sevdamı Bundan sonra sevme beni Aşk güzel bir derin duygudur Sevdim umutluydum ben Unutmak onu tek yoludur Çoktan unuttum sevme beni Yazdim kara deftere adını Mermerler yazsin adını Kimse sevmesin hiç onu Düşman bildim bundan sonra Bunca gamı bunca dertleri Çekerim ben bundan sonra Sen çekeceksin bana ettiklerini Düşünmem artık seni bundan sonra Kendin ettin kendin buldun Yalancilara sen yar oldun Sevmek varken gider oldun Yar olarak görmem seni bundan sonra küçük şair can yürke
bundan sonramahşere birakip ahımı Bundan sonra görme beni Yalan ettin sen sevdamı Bundan sonra sevme beni Aşk güzel bir derin duygudur Sevdim umutluydum ben Unutmak onu tek yoludur Çoktan unuttum sevme beni Yazdim kara deftere adını Mermerler yazsin adını Kimse sevmesin hiç onu Düşman bildim bundan sonra Bunca gamı bunca dertleri Çekerim ben bundan sonra Sen çekeceksin bana ettiklerini Düşünmem artık seni bundan sonra Kendin ettin kendin buldun Yalancilara sen yar oldun Sevmek varken gider oldun Yar olarak görmem seni bundan sonra küçük şair can yürke