EsRaRenGiz . Özel üye 11 Ags 2012 #12 En fazla sayıda yumurta bırakan balık okyanus güneş balığı. Bu balıklar, bir seferde 30 milyon kadar yumurta bırakabiliyorlar
En fazla sayıda yumurta bırakan balık okyanus güneş balığı. Bu balıklar, bir seferde 30 milyon kadar yumurta bırakabiliyorlar
EsRaRenGiz . Özel üye 11 Ags 2012 #13 çinli bir kuyumcuya gelin gitmeli insan Genişletmek için tıklayın... Prenses hiç gülcem yoktu
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ags 2012 #14 blackland08 dediki: Prenses hiç gülcem yoktu Genişletmek için tıklayın... en çok altın onlardaymış,tühh geç kaldım,damadımı çinli almalıydım
blackland08 dediki: Prenses hiç gülcem yoktu Genişletmek için tıklayın... en çok altın onlardaymış,tühh geç kaldım,damadımı çinli almalıydım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ags 2012 #16 blackland08 dediki: Bu Devirde Herşey Para olmuş be Genişletmek için tıklayın... nerdee,öyle olsa bir çinli sevgilim olmuş olurdu
blackland08 dediki: Bu Devirde Herşey Para olmuş be Genişletmek için tıklayın... nerdee,öyle olsa bir çinli sevgilim olmuş olurdu
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ags 2012 #18 blackland08 dediki: Önemli olan niyet prenses sonuç deil Genişletmek için tıklayın... öyle olsaydı niyetçiler zengin insanlar olurdu
blackland08 dediki: Önemli olan niyet prenses sonuç deil Genişletmek için tıklayın... öyle olsaydı niyetçiler zengin insanlar olurdu
EsRaRenGiz . Özel üye 11 Ags 2012 #19 İşte Kolay yoldan elde etmeyi niyetliyolar ve %98'i hedefine ulaşamıyo %2 si ise istisna diyelim şans
İşte Kolay yoldan elde etmeyi niyetliyolar ve %98'i hedefine ulaşamıyo %2 si ise istisna diyelim şans