Tuba ♕ Özel üye 28 Hzr 2013 #11 aslann dediki: Evet sadece konuşmak için ideal Polis vb meslek dalları açısından iyi olabilir. Genişletmek için tıklayın... olabilir ama ben almıyım sırf bunun için bıçak altına yatamam
aslann dediki: Evet sadece konuşmak için ideal Polis vb meslek dalları açısından iyi olabilir. Genişletmek için tıklayın... olabilir ama ben almıyım sırf bunun için bıçak altına yatamam
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Hzr 2013 #12 aslann dediki: Stokta kalmamış talep büyük Genişletmek için tıklayın... kulak memesinin içine demişler kulak memesi değil ki orası haberi yapanlar pek bilgisizmiş
aslann dediki: Stokta kalmamış talep büyük Genişletmek için tıklayın... kulak memesinin içine demişler kulak memesi değil ki orası haberi yapanlar pek bilgisizmiş
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Hzr 2013 #13 -araz- dediki: kulak memesinin içine demişler kulak memesi değil ki orası haberi yapanlar pek bilgisizmiş Genişletmek için tıklayın...
-araz- dediki: kulak memesinin içine demişler kulak memesi değil ki orası haberi yapanlar pek bilgisizmiş Genişletmek için tıklayın...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Hzr 2013 #15 Tuba dediki: alemsin aslan Genişletmek için tıklayın... Neden Kulak anatomisini paylaştığım için mi
Tuba ♕ Özel üye 28 Hzr 2013 #16 aslann dediki: Neden Kulak anatomisini paylaştığım için mi Genişletmek için tıklayın... hee herşeyi ispatlıyon yaa onun içinkaravanı unutmadım
aslann dediki: Neden Kulak anatomisini paylaştığım için mi Genişletmek için tıklayın... hee herşeyi ispatlıyon yaa onun içinkaravanı unutmadım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Hzr 2013 #17 Tuba dediki: hee herşeyi ispatlıyon yaa onun içinkaravanı unutmadım Genişletmek için tıklayın... Karavanın intikamı mı bu Sen ben den sonra daha iyi karavanlar bulabilirdin İnsanların kafasında soru işareti kalmasın
Tuba dediki: hee herşeyi ispatlıyon yaa onun içinkaravanı unutmadım Genişletmek için tıklayın... Karavanın intikamı mı bu Sen ben den sonra daha iyi karavanlar bulabilirdin İnsanların kafasında soru işareti kalmasın
Tuba ♕ Özel üye 28 Hzr 2013 #19 aslann dediki: Karavanın intikamı mı bu Sen ben den sonra daha iyi karavanlar bulabilirdin İnsanların kafasında soru işareti kalmasın Genişletmek için tıklayın... senin bulduğun en iyisiydi ondan öte karavan değil köşk olurdu hee bide intikam gibi kötü duygular beslemem hiç ;
aslann dediki: Karavanın intikamı mı bu Sen ben den sonra daha iyi karavanlar bulabilirdin İnsanların kafasında soru işareti kalmasın Genişletmek için tıklayın... senin bulduğun en iyisiydi ondan öte karavan değil köşk olurdu hee bide intikam gibi kötü duygular beslemem hiç ;
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 28 Hzr 2013 #20 -araz- dediki: yanı orası kulak memesi değil demi Genişletmek için tıklayın... Anatomiye göre değil