cemree =)=) V.I.P 26 Ags 2015 #142 Kendime sesleniyorum ve diyorum kii aklını başına al sen böyle mutlusunn
OBir MEB Özel üye 31 Ags 2015 #144 Hadi gel artık 1 gün önce geldim diye mi cezalandırıyorsun beni yoksa. : D
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Eyl 2015 #145 Şehit babalarına "Karakteri bozuk" diyen, Senin baban kim acaba?
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Ekm 2015 #146 Yarın öbür gün pişman olup dizlerini dövmek istemiyorsan geri dön...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ekm 2015 #148 benimle iyi geçin ,yağmurların sel olduğu şu dönemde şemsiyeni kırarım valla
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ekm 2015 #149 kAşİf dediki: benimle iyi geçin ,yağmurların sel olduğu şu dönemde şemsiyeni kırarım valla Genişletmek için tıklayın... Bu harika. Bence de kıralım o şemsiyeleri, sel götürsün onlarıı.
kAşİf dediki: benimle iyi geçin ,yağmurların sel olduğu şu dönemde şemsiyeni kırarım valla Genişletmek için tıklayın... Bu harika. Bence de kıralım o şemsiyeleri, sel götürsün onlarıı.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ekm 2015 #150 daha ne kadar anlatacam, bir kerede leb demeden bişeyleri anlasan... he nasıl olur